Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Westerveld: “Η Liverpool δουλεύει εντατικά με Nunez στις προπονήσεις”

Westerveld: “Η Liverpool δουλεύει εντατικά με Nunez στις προπονήσεις”

Ο Sander Westerveld δήλωσε στο Football Show του Sky Sports πως γνωρίζει ότι η Liverpool δουλεύει με τον Darwin Nunez στο θέμα της τακτικής αλλά και της φυσικής του κατάστασης στις προπονήσεις.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Liverpool σχολίασε πως προτιμά τον Nunez να έρχεται από τον πάγκο για την ομάδα του Jurgen Klopp, επειδή μπορεί στη συνέχεια του παιχνιδιού να παίξει «ολοταχώς» και οι fans να διαπιστώσουν πόσο ποιοτικός παίκτης είναι.

Πριν από την αποβολή του στο παιχνίδι με την Crystal Palace, η καλοκαιρινή μετεγγραφή του Συλλόγου, δημιουργούσε κάθε είδους προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα, όταν ερχόταν από τον πάγκο.

Δεδομένου ότι ο 23χρονος επιθετικός εξακολουθεί να «στρώνει τον κινητήρα του», τότε είναι πιθανώς ωφέλιμο για όλους αν συνεχίσει να παίζει αυτόν τον ρόλο (να μπαίνει αλλαγή) ακόμα κι αν σκοράρει, γιατί είναι πιο αποτελεσματικό για όλους.

Προφανώς δεν βοηθάει στην πράξη την Liverpool και στον σκοπό του Nunez, το γεγονός ότι δεν υπήρξε δράση στην Premier League τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο Westerveld πιστεύει στον Ουρουγουανό επιθετικό και στις δυνατότητες του.

«Για να είμαι ειλικρινής, είναι παίκτης που στην αρχή της σεζόν, όταν έμπαινε στο παιχνίδι για την τελευταία μισή ώρα, έκανε τεράστια διαφορά», είπε ο Westerveld.

«Θυμάμαι το παιχνίδι με τη Manchester City. Ήταν διαφορετικός παίκτης στην προετοιμασία από όταν μπήκε στο παιχνίδι, για παράδειγμα. Και με την Crystal Palace επίσης.»

«Αν έχεις έναν τέτοιο παίκτη, θα έλεγα σε όλους πριν από το παιχνίδι ότι: «ελπίζω να είναι στον πάγκο για τα τελευταία 30 λεπτά». Μερικές φορές όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη, επειδή είναι νέος χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Πιστεύω ότι σε αυτά τα 30 λεπτά, ειδικά εντός έδρας, μπορεί να μπει, να δώσει ταχύτητα στο παιχνίδι της ομάδας και να δουν όλοι πόσο ποιοτικός παίκτης είναι.»

«Ξέρω ότι δουλεύουν πάνω του, τόσο στο θέμα της τακτικής, όσο και της φυσικής κατάστασης. Δεν είναι εύκολο να παίζεις για τη Liverpool με όλα γύρω σου, να επηρεάζονται από την δύναμη και την υψηλή πίεση που υπάρχει στο παιχνίδι.»

Westerveld: “Η Liverpool δουλεύει εντατικά με Nunez στις προπονήσεις”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com