Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sander Berge: «Είναι ωραίο να σε θέλει μια τέτοια ομάδα»

Sander Berge: «Είναι ωραίο να σε θέλει μια τέτοια ομάδα»

Στόχος της Liverpool για την πρόσφατη καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών φαίνεται να ήταν ο Sander Berge σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Sander Berge που μίλησε στο νορβηγικό κανάλι TV2 και είπε ότι μεγάλη ομάδα της Premier League ενδιαφέρθηκε για το πρόσωπο του το καλοκαίρι.

Ο ίδιος είπε: «Υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τα βάζεις στη μέση και βλέπεις αν δουλεύουν τα πράγματα και για τις δύο πλευρές, αλλά αυτό δεν έγινε. Είναι πάντα πολύ ωραίο να ξέρεις ότι σε θέλουν ομάδες τέτοιου βεληνεκούς.»

Ο Sander Berge ρωτήθηκε και για το εάν τον πλησίασε η Liverpool το καλοκαίρι. «Είναι ωραίο να σε θέλει μια τέτοια ομάδα αλλά δεν πρέπει να πάρει αέρα το κεφάλι σου, μπορεί να είναι απλά φήμες και δεν είναι πάντα σωστές. Ακόμα και όταν αφορούν μεγάλες ομάδες που θέλουν να σε αποκτήσουν. Στο ίντερνετ δεν λέγεται πάντα η αλήθεια.»

Η Liverpool πάντως προσπάθησε να τον αποκτήσει, ο Jürgen Klopp πρόσφατα είπε ότι είναι πολύ ενδιαφέρον παίχτης, ακόμα και από όταν έπαιζε στην πρώην ομάδα του τη Genk. Η ρήτρα του Berge που αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 35 εκατομμύρια λίρες σύμφωνα με το Skysports.

Η Liverpool που τελικά κινήθηκε ακόμα πιο «οικονομικά» και τελικά απέκτησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Arthur Melo με δανεισμό από την Juventus.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Berge δεν είναι ακόμα στη λίστα των παικτών που έχει στο μάτι ο Jürgen Klopp για την επόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Sander Berge: «Είναι ωραίο να σε θέλει μια τέτοια ομάδα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com