Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησαν «συζητήσεις» για την παραμονή του Naby Keita (?)

Ξεκίνησαν «συζητήσεις» για την παραμονή του Naby Keita (?)

Η Liverpool φέρεται να έχει ανοίξει «συζητήσεις» με τον Naby Keita για την ανανέωση της παραμονής του στο Anfield, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι.

Ο Keita ο οποίος δεν έχει ακόμη παίξει με την ομάδα του Jurgen Klopp αυτή τη σεζόν, φημολογήθηκε ότι είναι δυσαρεστημένος με την κατάστασή του στη Liverpool και το καλοκαίρι ήταν έτοιμος να απομακρυνθεί.

Παρά τις αναφερόμενες επιθυμίες του Keita να φύγει το καλοκαίρι ενδεχομένως από το Anfield, οι Reds ήθελαν να προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την παραμονή του στον Σύλλογο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Football Insider, η Liverpool φαίνεται να είναι «ολοένα και πιο σίγουρη» για να εξασφαλίσει το μέλλον του στο Anfield, με ομάδες όπως η Borussia Dortmund και η πρώην ομάδα του Leipzig να φημολογείται ότι ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αφού πλήρωσε πάνω από 50 εκατομμύρια λίρες για τον Keita το 2017, τελικά εντάχθηκε στον σύλλογο ένα χρόνο αργότερα, καθώς η συμφωνία με την RB Leipzig είχε συναφθεί εκ των προτέρων για έναν από τους πιο «υποσχόμενους» παίκτες της Bundesliga.

Ο παίκτης από την Guinea έφτασε στο Merseyside με πολλές υποσχέσεις και έχει δείξει για το τι μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά, αλλά λόγω συχνών τραυματισμών σε πολλές περιπτώσεις προσπάθησε να επαναφέρει την φυσική κατάσταση για να μπει στην αρχική ενδεκάδα, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξεκίνησαν «συζητήσεις» για την παραμονή του Naby Keita (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com