Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανέτοιμος ο Ben Davies για το παιχνίδι με την Liverpool

Ανέτοιμος ο Ben Davies για το παιχνίδι με την Liverpool

Ο πρώην αμυντικός της Liverpool Ben Davies και νυν της Rangers δεν θα είναι βασικός απ’ ότι φαίνεται στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο Anflield για το Champions League.

Σύμφωνα με δημοσιεύμα από το Football Scotland, ο πρώην παίχτης των Reds δεν έχει βρει ακόμα την φυσική κατάσταση για να παρευρεθεί στην αναμέτρηση. Ο Davies που έχει παίξει μόνο σε τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής με την φανέλα των Σκοτσέζων τη φετινή σεζόν.

Εκτός των Davies, πονοκέφαλος για τον Giovanni van Bronckhorst θα είναι όλη αμυντική γραμμή της Rangers, από την οποία θα απουσιάζουν ο James Sand που είναι τιμωρημένος, όπως οι Leon King και Filip Helander οι οποίοι είναι τραυματίες.

O Davies που βρέθηκε στο Liverpool για 1,5 σεζόν, δεν κατάφερε να παίξει ούτε ένα παιχνίδι στο Anfield. Η τύχη δεν του χαμογέλασε ούτε αυτή τη φορά αφού δεν θα αγωνιστεί ούτε σαν αντίπαλος στο ιστορικό γήπεδο των Reds.

Με την Rangers που θα έχει προβλήματα στα μετόπισθεν, η Liverpool θα πρέπει να θεωρείται το φαβορί για τη νίκη αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο. Οι περσινοί φιναλίστ του Europa League, θα έρθουν στο Anfield να διεκδικήσουν ότι καλύτερο γίνεται από το παιχνίδι με τούς Reds.

Ανέτοιμος ο Ben Davies για το παιχνίδι με την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com