Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Θέλω να παλέψω για τη θέση μου»

Gomez: «Θέλω να παλέψω για τη θέση μου»

Την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και να παλέψει για μια θέση στο αρχικό σχήμα εξέφρασε ο Joe Gomez, μιλώντας στο επίσημο περιοδικό της ομάδας.

Ο Άγγλος στόπερ δέχθηκε έντονη κριτική, μετά την κακή του εμφάνιση εναντίον της Napoli, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Είμαι εδώ για αρκετό καιρό πλέον, ωστόσο νιώθω πως τα καλύτερα έρχονται για εμένα. ”

“ Νομίζω πως υπάρχει μια συγκεκριμένη πλατφόρμα ανάμεσα σε εμένα, στον προπονητή, στο επιτελείο και στους συμπαίκτες μου, έτσι ώστε τα καλύτερα χρόνια να είναι μπροστά μου.”

“ Προφανώς ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον σύλλογο πέρυσι και προσπαθούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. αυτή η σεζόν ξεκίνησε ως ένας κενός καμβάς και είναι ωραίο για εμάς να ξαναπροσπαθήσουμε όλοι. ”

“ Ο προπονητής μένει εδώ και νομίζω ότι η πλατφόρμα είναι σίγουρα εδώ για να συνεχίσει να βελτιώνεται. ”

“ Σίγουρα έχω καταλάβει πόσο ευλογημένος είμαι που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο για περισσότερα από επτά χρόνια. Και ναι, η παρέλαση (στην πόλη) ήταν άλλη μια υπενθύμιση του γιατί ένιωθα ότι το λάθος που έπρεπε να κάνουμε ήταν να φύγουμε μακριά. ”

“ Είναι μέρος της ευθύνης μας να παραμείνουμε έτοιμοι και να δοκιμάζουμε τον εαυτό μας κάθε μέρα, να προσπαθούμε να παίξουμε τον ρόλο μας για την ομάδα. ”

“ Προφανώς γι’ αυτό είναι η προπόνηση, για να προσπαθήσεις να φτάσεις εκεί που θέλεις από αυτήν και να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις τον παίχτη. ”

“ Θα είναι μια σεζόν όπως καμία άλλη με το Παγκόσμιο Κύπελλο στη μέση, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πιθανόν να επιβαρύνει περισσότερο το σώμα των παιδιών, οπότε πρέπει απλώς να είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε όταν μπορούμε. ”

“ Ξέρουμε ότι η Premier League είναι ίσως η καλύτερη στον κόσμο και νομίζω ότι όλοι θέλουν να παίξουν σε αυτήν. ”

“ Θέλω να παλέψω για τη θέση μου και να γίνω ο καλύτερος που μπορώ. Ουσιαστικά αυτό είναι για μένα φέτος. ”

Ο Joe Gomez θέλει να παλέψει για τη θέση του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com