Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθεώνει τον Rafa Benitez ο Jose Enrique στα social media!

Αποθεώνει τον Rafa Benitez ο Jose Enrique στα social media!

Ο πρώην αριστερός μπακ της Liverpool Jose Enrique, έριξε αλάτι στις πληγές και ισχυρίστηκε ότι ο Rafa Benitez είναι «ακόμη κόκκινος» μετά τα σχόλιά του σχετικά με το πέρασμά του από τον πάγκο της Everton, όπως ανέβασε στο Instagram.

Ο πρώην manager των Reds ισχυρίστηκε ότι, οι προηγούμενες σχέσεις του με τη Liverpool, ήταν η αιτία που δεν μπορούσε να κάνει πράγματα με τον δικό του τρόπο κατά τη διάρκεια των ημερών του στην Everton, όπως είπε στο Sky Sports.

Οι Toffees απέλυσαν τον Benitez τον Ιανουάριο, λίγο περισσότερο από έξι μήνες μετά τον πρόσληψη του 62χρονου manager από τα Ζαχαρωτά, για την σεζόν 2021/22 στην Premier League.

Πριν ο Benitez μπει στο Goodison Park, πολλοί προειδοποίησαν ότι αυτή ήταν μια συνεργασία που απλά δεν θα λειτουργούσε για προφανείς λόγους.

Και ενώ τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ καλά για το πρώην αφεντικό της Liverpool & της Newcastle, στο τέλος οι οπαδοί των Ζαχαρωτών, δεν είδαν με καλό μάτι τον πρώην Κόκκινο manager στο τιμόνι της ομάδας τους.

Για πρώτη φορά, ο Benitez μίλησε ανοιχτά για την δουλειά του στην Everton και ο Enrique λάτρεψε αυτό που άκουσε από τον συμπατριώτη του.

«Μου αρέσει αυτό από τον «πράκτορα Rafa (Benitez)», είπε ο Enrique. «Κόντεψε να τους υποβιβάσει και πήρε μεγάλο μισθό. Όταν τον απέλυσαν, τότε είχαν να του πληρώσουν και ολόκληρο τον μισθό του ως το τέλος του συμβολαίου! Καλώς καμωμένα όλα Rafa mate! Σε αγαπάμε!!!”

Αποθεώνει τον Rafa Benitez ο Jose Enrique στα social media!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com