Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Benitez: «Στην Everton δεν μ’ άφησαν να δουλέψω λόγω παρελθόντος μου»

Benitez: «Στην Everton δεν μ’ άφησαν να δουλέψω λόγω παρελθόντος μου»

Ο Rafael Benitez σε πρόσφατη συνέντευξη του, είπε ότι δεν μετανιώνει που ανέλαβε το Goodison Park, αλλά παραδέχεται ότι δυσκολεύτηκε να πάρει ορισμένες αποφάσεις λόγω της ιστορίας του στο Anfield.

Ο Ισπανός, ο οποίος κέρδισε τρία τρόπαια ως προπονητής της Liverpool από το 2004 έως το 2010, έγινε προπονητής της Everton τον Ιούλιο του 2021, αλλά απολύθηκε έξι μήνες αργότερα.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Sky Sports News, ο Rafael Benitez λέει ότι ήταν «δύσκολο» να διαχειριστεί την Everton όπως ήθελε λόγω των δεσμών του με την αντίπαλη Liverpool.

Ο Benitez ο οποίος κέρδισε το Champions League, το FA Cup και το UEFA Super Cup κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Anfield από το 2004 έως το 2010, έγινε προπονητής της Everton αλλά απολύθηκε έξι μήνες αργότερα.

«Την ώρα που ήρθε η Everton με την προσφορά, ήξερα ότι θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό και θα έκανα τα πάντα για να προσπαθήσω να βελτιώσω την εικόνα της ομαδας», είπε. «Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο γιατί ήμουν στη Liverpool, οπότε ίσως δεν μπορούσα να πάρω κάποιες αποφάσεις. Ήταν πολύ ξεκάθαρο για εμάς από την αρχή.

«Είχα μια συνάντηση με έναν προϊστάμενο ενός από τα τμήματα και τον ρώτησα «νομίζεις ότι όλα είναι καλά;» Είπε «ναι, όλα είναι τέλεια.» Σκέφτηκα ότι «Έχουν δαπανηθεί 600 εκατομμύρια λίρες, φυσικά και δεν μπορεί να είναι τέλειο όταν οι ιδιοκτήτες δεν είναι ευχαριστημένοι όπως και οι οπαδοί επίσης δεν είναι ευχαριστημένοι».

«Έτσι συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην ομάδα, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω αμέσως γιατί ήμουν πρώην Red και μπορούσε να θεωρηθεί ως «ω, ήρθε για να αλλάξει την ομάδα μας».

«Σε άλλο σύλλογο, θα είχα πάρει πιο εύκολα αυτές τις αποφάσεις. Το έκανα στο παρελθόν, γιατί ξέρεις πολύ ξεκάθαρα ότι αυτός είναι ο τρόπος για να βελτιωθείς, αλλά στην Everton δεν τα κατάφερα.»

Benitez: «Στην Everton δεν μ’ άφησαν να δουλέψω λόγω παρελθόντος μου»παρελθόντος»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com