Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robbie Keane: «Άτυχος ο Kelleher, αφού υπάρχει ο Alisson στο Νο 1»

Robbie Keane: «Άτυχος ο Kelleher, αφού υπάρχει ο Alisson στο Νο 1»

Ο Robbie Keane επαίνεσε τον Caoimhin Kelleher της Liverpool και ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να ξεκινάει ως πρώτος τερματοφύλακας αν δεν ήταν ο Alisson στην ομάδα.

Ο Kelleher απόλαυσε μια εξαιρετική σεζόν 2021/22 κατά την οποία ήταν καθοριστικός για την κατάκτηση της Liverpool στον τελικό του Carabao Cup επί της Chelsea, σκοράροντας το καθοριστικό πέναλτι στα σουτ.

Ο Ιρλανδός διεθνής τερματοφύλακας πραγματοποίησε οκτώ εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με τις 4 από αυτές για το Carabao Cup, καθώς ο Alisson δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι της διοργάνωσης.

Κυκλοφόρησαν φήμες αυτό το καλοκαίρι ότι ο νούμερο 2 ήθελε να φύγει από το Merseyside για να είναι η αδιαμφισβήτητη πρώτη επιλογή αλλού, αλλά καμία κίνηση δεν υλοποιήθηκε και τώρα ο 23χρονος δεν έχει παίξει ακόμη ένα λεπτό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν.

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool, Robbie Keane, πιστεύει ότι αυτή η έλλειψη λεπτών δεν οφείλεται στην έλλειψη ικανότητας, αλλά στην ποιότητα του Alisson.

Μιλώντας στον επίσημο ιστότοπο της LFC, ο Keane είπε: «Είναι σίγουρα ένας τερματοφύλακας που θα έπρεπε να είναι Νο.1, αλλά όταν έχεις μπροστά σου έναν τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης όπως ο Alisson, θα πρέπει απλώς να περιμένει τον χρόνο του. Σίγουρα εντυπωσιάστηκα πολύ μαζί του.

Ήμασταν πολύ τυχεροί στην ιρλανδική ομάδα που έχουμε πάντα πολύ καλούς τερματοφύλακες. Σίγουρα εντυπωσιάστηκα με τον Caoimhin, όπως ακριβώς παίζει – πόσο άνετος, πόσο ήρεμος είναι στην κατοχή της μπάλας, έχει πραγματικά πολύ καλές βάσεις να γίνει ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας.
Όπως ανέφερα και πριν, αν δεν είχε κάποιον σαν τον Alisson μπροστά του, θα φανταζόσασταν ότι θα μπορούσε να είναι το Νο. 1».

Ο Alisson έφτασε στο Anfield το 2018 για 66,8 εκατομμύρια λίρες, καθιστώντας τον τον πιο ακριβό τερματοφύλακα που υπήρξε ποτέ εκείνη την εποχή, και καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Με τον Kelleher μόλις 23 και πολύ λιγότερο έμπειρο, εκτιμάται ότι σε ένα-δύο χρόνια θα μπορούσε να εξελιχθεί κι άλλο, ώστε να γίνει η Νο1 επιλογή ίσως και σε άλλον σύλλογο.

Ωστόσο, ο Kelleher θα συνεχίσει να έχει τις ευκαιρίες του με την Liverpool και αυτή τη σεζόν, με την προσπάθεια των Reds στο Carabao Cup να ξεκινά στις αρχές Νοεμβρίου εναντίον της Derby County.

Robbie Keane:»Άτυχος ο Kelleher, αφού υπάρχει ο Alisson στο Νο 1″
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com