Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Pearce: «Melo & Ramsey αναπληρώνουν το χαμένο έδαφος»

James Pearce: «Melo & Ramsey αναπληρώνουν το χαμένο έδαφος»

Μιλώντας στο The Red Agenda Podcast, ο James Pearce αναφερθηκε στον Arthur Melo και στον Calvin Ramsay, για το πώς τα πάνε στην Liverpool μέχρι στιγμής.

Ο Βραζιλιάνος έφτασε στο Anfield στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου με δανεισμό από τη Γιουβέντους, καθώς οι Reds προσπαθούσαν να ενισχύσουν την μεσαία τους γραμμή, αλλά προς το παρόν δεν έχει βοηθήσει την πρώτη ομάδα.

Σύμφωνα με τον Pearce, υπάρχει ένα στοιχείο «σκουριάς» με τον Arthur λόγω του γεγονότος ότι ήταν στο «ψυγείο» της Γιουβέντους και λόγω αυτού του γεγονότος, αναγκάζεται να προπονηθεί σε ξεχωριστό γκρουπ δίπλα στον Calvin Ramsay καθώς προσπαθούν να ανεβάσουν ταχύτητα.

Ο Pearce μίλησε για την κατάσταση του Arthur και του Ramsay.

«Φυσικά, πρέπει να κάνει περισσότερη δουλειά από τους άλλους παίκτες αυτή τη στιγμή, επειδή δεν έχει παίξει ανταγωνιστικά από τον Μάιο για τη Juventus. Δεν έκανε την κατάλληλη προετοιμασία αφού τον είχε στο περιθώριο ο Allegri, οπότε ναι, υπάρχει ένα επίπεδο φυσικής κατάστασης που πρέπει να αναπληρώσει.
Οι παίκτες χωρίζονται στις δικές τους ομάδες προπόνησης και έχετε τους Calvin Ramsay και Arthur Melo ως τους δύο που χρειάζονται επιπλέον δουλειά. Αυτό δεν είναι κάτι υποτιμητικό, αλλά απλώς η πραγματικότητα»
, είπε ο Pearce.

«Ο Arthur και ο Ramsay εργάζονται για να εναρμονιστούν με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Αυτοί οι δύο δεν είχαν μια κατάλληλη προετοιμασία και δεν υπάρχουν φιλικά που να τους διευκολύνουν στη διαδικασία.

Υπάρχει η ιδιόμορφη εμφάνιση με την U21, που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη και των δύο ανδρών, αλλά ακόμα και τότε αυτό δεν είναι πραγματικά ενδεικτικό του ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου των ανδρών.

Ο Arthur και ο Ramsay θα επιδιώξουν να ξεπεράσουν αυτό το στάδιο και να παίξουν τακτικά για την πρώτη ομάδα του Jurgen Klopp, αλλά δυστυχώς ίσως χρειαστεί να περιμένουν μερικές ακόμη εβδομάδες πριν κριθούν έτοιμοι να κάνουν αυτό το βήμα.» συμπλήρωσε ο Pearce.

James Pearce: «Melo & Ramsey αναπληρώνουν το χαμένο έδαφος»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com