Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποκαλύψεις – σκάνδαλο για τον τελικό του Champions League!

Αποκαλύψεις – σκάνδαλο για τον τελικό του Champions League!

Ασύλληπτες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα έγιναν στο τελικό του UEFA Champions League το περασμένο Μάιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Guardian, η UEFA είχε φροντίσει να ετοιμάσει την ανακοίνωση με την οποία έριχνε την ευθύνη στους οπαδούς μια μέρα ΠΡΙΝ τον τελικό.

Είχε καταφέρει, δηλαδή, με έναν μαγικό τρόπο, να προβλέψει τα γεγονότα της επόμενης μέρας και να ετοιμάσει την επόμενή της κίνηση!

Οπαδοί και των δύο ομάδων αναγκάστηκαν να συμφορηθούν σε επικίνδυνα δρομάκια, να αφεθούν στο έλεος τοπικών συμμοριών και εν τέλει να δεχθούν και δακρυγόνα από τις γαλλικές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο τελικός ξεκίνησε με 36 λεπτά καθυστέρηση, αφού πολλοί οπαδοί δεν ήταν μέσα στο γήπεδο, με πολλούς να τους διώχνουν οι σεκιούριτι έξω από το γήπεδο, λέγοντας τους πως τα εισιτήριά τους ήταν πλαστά! Τρανή απόδειξη για την αλήθεια, ή μάλλον την έλλειψη αυτής, στα λεγόμενα της UEFA ήταν φίλος του Andy Robertson, του οποίου δεν του επιτράπηκε η είσοδος παρά το ότι το εισιτήριό του είχε δοθεί από την ομάδα!

H Guardian, τώρα, λέει πως ως μέρος της έρευνας για το χάος του Saint-Dennis, ανακαλύφθηκε πως οι αρχές είχαν ετοιμάσει αυτή την ανακοίνωση, αφού αυτός «ήταν και ο πιο πιθανός λόγος καθυστέρησης της σέντρας του ματς»!

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος στο West Derby, Ian Byrne, χαρακτήρισε το ρεπορτάζ ως «σοκαριστικό μετά από όσα έχουν περάσει οι οπαδοί της Liverpool με ανάλογες καταστάσεις (σ.σ. Hillsborough)».

Ο δήμαρχος της πόλης του Liverpool, Steve Rotheram, εν τω μεταξύ, θυμήθηκε μια αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της UEFA, Alexander Ceferin, για την επικίνδυνη κατάσταση έξω από το γήπεδο.

Ο Ceferin θεωρείται ότι πήρε την απόφαση για την αναβολή της έναρξης από τα VIP του Stade de France, όπου ο Rotheram βρέθηκε συνοδευόμενος από ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου, αφού πρώτα είχε παγιδευτεί στο χάος έξω από αυτό.

Ο Ceferin είπε στον Rotheram ότι η UEFA «είχε σκοτωθεί» για να εξασφαλίσει ότι ο τελικός – που είχε μεταφερθεί από την Αγία Πετρούπολη στο Παρίσι μήνες νωρίτερα – θα πραγματοποιηθεί, απορρίπτοντας τα περί επεισοδίων έξω από το γήπεδο.

Ένα απόλυτο χάος για την UEFA.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com