Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φήμες για Ibrahim Sankare στη Liverpool τον Γενάρη

Φήμες για Ibrahim Sankare στη Liverpool τον Γενάρη

Ο Ibrahim Sankare έχει συνδέσει το όνομα του με την Liverpool, αφού έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Aurelien Tchouameni που ήταν καλοκαιρινός στόχος της Liverpool, αλλά κατέληξε στην ομάδα της Real.

Η περίοδος των μεταγραφών έκλεισε, αλλά η φήμες δεν σταματάνε ποτέ. Πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών έχουν ακουστεί ότι θα αποκτηθούν από τη Liverpool το Γενάρη, ένα από αυτά είναι και ο μέσος της PSV Eindhoven.

Μπορεί οι Reds να πήραν ως δανεικό το Arthur Melo από την Juventus τη τελευταία μέρα των μεταγραφών, αλλά ακόμα δεν τον έχουμε δει στο γήπεδο παρά μόνο για 13 λεπτά.

Ωστόσο, σίγουρο είναι πως η Liverpool θα κινηθεί για χάφ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ένας που θα μπορεί να αποτελέσει στόχο είναι ο Sankare, ο οποίος είχε ακουστεί και για την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά τελικά παρέμεινε στην ολλανδική ομάδα. Ο Sankare ο οποίος στατιστικά ήταν καλύτερος από τον Tchouameni την περσινή σεζόν αν και έπαιζε σε πιο αδύναμο πρωτάθλημα. Βάση των περσινών στατιστικών των δύο παιχτών, ο Sankare φαίνεται να ήταν καλύτερος στα expected goals, στις επιτυχημένες πάσες ανά παιχνίδι και στις αναχαιτίσεις, επίσης στις κερδισμένες κεφαλιές και στα κλεψίματα.

Μοιάζει λοιπόν ιδανική περίπτωση για την Liverpool, ένα συν του ακόμα είναι ότι είναι ψηλός (1,91 cm) και οι κόκκινοι χρειάζονται να δώσουν ύψος στην μεσαία γραμμή που αυτή τη στιγμή παίζει με τους Thiago, Eliot και Carvalho. Βέβαια το ύψος ενός παίχτη δεν είναι λόγος απόκτησης από κάποια ομάδα, αλλά και πάλι είναι ένα συν και στα άλλα στοιχεία που διαθέτει ο Sankare.

Θα είναι μια πολύ καλή επιλογή χαφ από το team του Jürgen Klopp αν καταφέρει και τον φέρει στο Λίβερπουλ το Γενάρη τον παίκτη από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Φήμες για Ibrahim Sankare στη Liverpool τον Γενάρη
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com