Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Τσιμίκα ο Fabio Aurelio!

Αποθέωσε Τσιμίκα ο Fabio Aurelio!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Fabio Aurelio για τον Κώστα Τσιμίκα, σε συνέντευξη τύπου στην ιστοσελίδα της Liverpool.

Ο Έλληνας αμυντικός είχε πολύ καλή απόδοση και κόντρα στον Ajax, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει τον άλλοτε αριστερό μπακ των Reds.

Ο Βραζιλιάνος αναλυτικά δήλωσε:

“ Εντυπωσιάστηκα από τον Κώστα Τσιμίκα στη νίκη της Liverpool επί του Ajax για το Champions League την εβδομάδα που μας πέρασε. ”

“ Προφανώς ήταν κρίμα που ο Andy Robertson δεν ήταν διαθέσιμος λόγω τραυματισμού, αλλά βλέπουμε πραγματικά τα οφέλη από τον τόσο καλό ανταγωνισμό στο αριστερό μπακ. ”

“ Έχοντας περισσότερο χρόνο παιχνιδιού και έχοντας την ευκαιρία να δείξει τι είδους παίκτης είναι, μπορείτε να δείτε την αύξηση της αυτοπεποίθησης του Τσιμίκα μαζικά και αυτό θα βοηθήσει τα επίπεδα απόδοσης του. ”

“ Δεν ήταν εύκολη η αρχή της καριέρας του Τσιμίκα στο Άνφιλντ το 2020-21, κάνοντας μόνο επτά εμφανίσεις. Παρά τη σημασία της προπόνησης, ο ρυθμός των παιχνιδιών σε αυτό το επίπεδο είναι εντελώς διαφορετικός από τις προπονήσεις. Μπορείς να είσαι καλά προετοιμασμένος αλλά χωρίς τα παιχνίδια, μπορεί να υποφέρεις. ”

“ Φαίνεται ότι ο Jürgen Klopp είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει και τα δύο αριστερά μπακ του περισσότερο από ό,τι σε προηγούμενες σεζόν. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να ανέβουν τα επίπεδα των Robertson και Τσιμίκα ακόμα πιο ψηλά, καθώς και οι δύο θα θέλουν να ξεκινήσουν – βοηθώντας την ομάδα. Το βλέπω ως μια κατάσταση win-win. ”

Εξαιρετικός και κόντρα στον Ajax ο Τσιμίκας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com