Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγωνιά ο Bobby Firmino για την κλήση του στην Εθνική Βραζιλίας

Αγωνιά ο Bobby Firmino για την κλήση του στην Εθνική Βραζιλίας

Ο Roberto Firmino είναι «ανήσυχος» για τον εάν θα είναι στα φιλικά της Βραζιλίας, πριν γίνουν οι επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ο χρόνος τελειώνει για να μπει στην ομάδα.

Ο Νο. 9 της Liverpool έχει ήδη τρία γκολ και τρεις ασίστ στο όνομά του σε επτά συμμετοχές αυτή τη σεζόν, φόρμα που έρχεται μετά από μια διακοπή της σεζόν 2021/22 λόγω τραυματισμών.

Τα προβλήματα φυσικής κατάστασης και η μετέπειτα φόρμα του Firmino, τον κράτησαν μακριά από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, με την τελευταία του εμφάνιση για τη χώρα του να έρχεται στον τελικό του Copa America τον Ιούλιο του 2021.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να απέχει λίγο περισσότερο από δύο μήνες, η μάχη για να τραβήξει τα βλέμματα του Tite έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά ο Firmino δεν στερείται ανταγωνισμού.

Οι Gabriel Jesus, Neymar, Vinicius Jr, Raphinha, Rodrygo και Richarlison μάχονται για θέσεις και αναμένεται να έχουν πρόσκληση στην ομάδα της Βραζιλίας την Παρασκευή.

Η Selecao συναντά τη Ghana (23 Σεπτεμβρίου) και την Tunisia (27 Σεπτεμβρίου) κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος του Σεπτεμβρίου και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στη Γαλλία, μειώνοντας τις απαιτήσεις από παίκτες με έδρα την Ευρώπη.

Ο Alisson και Fabinho θα αναμένεται να κληθούν στην ομάδα των 26 παικτών της Παρασκευής, αλλά η θέση του Firmino είναι κάθε άλλο παρά σίγουρη.

«Θα είμαι καλά, αλλά αγωνιώ. Ας το πούμε έτσι. Εργάζομαι καθημερινά για αυτό. Θέλω να είμαι παρών, θα παλέψω όσο πιο πολύ μπορώ», είπε ο Firmino στο ESPN Brasil για τις διεθνείς ελπίδες του.

«Έφυγε, το παρελθόν δεν έχει πια σημασία. Τώρα έχουν προκύψει νέα πράγματα, οπότε έχω πραγματικά κίνητρο. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην εθνική ομάδα αν με καλέσει ο προπονητής.

«Φυσικά, πρέπει να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου εδώ στη Liverpool και αυτό κάνω.

«θελω να συνεχίσω να εξελίσσομαι και με την βοήθεια του Θεού, θα επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Φυσικά, ονειρεύομαι να είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλω να είμαι εκεί.

«Θα συνεχίσω τη δουλειά μου εδώ για να είμαι προετοιμασμένος όταν με καλέσει ο προπονητής.

«Λυπάμαι που δεν πήγα στις άλλες [κλήσεις], φυσικά, υπήρξαν κάποιοι απρόβλεπτοι τραυματισμοί, αλλά όπως είπα, είναι παρελθόν, τώρα κοιτάμε θετικά, και πάντα μπροστά.

Προσπάθησα να εξελιχθώ κι εγώ και να είμαι έτοιμος αν με χρειαστεί ο μάνατζερ, και θα πάω με μεγάλη χαρά να εκπροσωπήσω τη χώρα μου.

«Πρώτα θέλω να με καλέσουν. Να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, να είμαι εκεί», συνέχισε ο Firmino. «Θέλω να δείξω τις δυνατότητές μου, ότι μπορώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα και τους συμπαίκτες μου που είναι εκεί.

«Και εκεί θα δούμε ποιοι είναι οι «ανταγωνιστές» μου, που θα εκλέξει ο Tite. Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Πρώτα απ’ όλα, η σκέψη μου είναι να είμαι εκεί».

Αγωνιά ο Bobby Firmino για την κλήση του στην Εθνική Βραζιλίας
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com