Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιάζει με τον επαγγελματισμό του ο Nat Phillips

Εντυπωσιάζει με τον επαγγελματισμό του ο Nat Phillips

Ο αμυντικός της Liverpool Nat Phillips, εντυπωσιάζει τους προπονητές των Reds με τη στάση του στην προπόνηση, σύμφωνα με την Athletic.

Ο 25χρονος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αδιέξοδο στο Anfield μετά το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Προς την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Phillips φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει τη Liverpool.

Ο σέντερ μπακ, μιλώντας στην Liverpool Echo τον Ιούνιο, είπε ότι φιλοδοξούσε να παίξει κανονικά στην Premier League. Αυτό είναι κάτι που δεν είχε στο Anfield, εκτός από μία περίοδο το 2020-21 όταν οι Reds είχαν μια κρίση τραυματισμών στα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες όπως η Bournemouth, η Benfica και η Burnley ήλπιζαν να υπογράψουν τον Phillips. Ωστόσο, οι τραυματισμοί στους Ibrahima Konate και Joel Matip σήμαιναν ότι, το προπονητικό team της Liverpool αποφάσισε να μην αφήσει τον Phillips να φύγει.

Ο αθλητικός διευθυντής Julian Ward και ο Jurgen Klopp συμφώνησαν ότι ο άσσος θα παραμείνει ως back-up. Ο Phillips έχει κάνει μόνο μία εμφάνιση μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, ξεκινώντας και παίζοντας 63 λεπτά κόντρα στην Crystal Palace.

Η Athletic δήλωσε ότι «είναι δύσκολο να αποσυρθεί από την αγορά ο Phillips.»

«Θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του και ξέρει ότι με τον Matip σε φόρμα και τον Konate στο φάσμα της επιστροφής, ο χρόνος παιχνιδιού του είναι πιθανό να περιοριστεί πολύ τους επόμενους μήνες, καθώς θα επιστρέψει ως πέμπτη επιλογή στα σέντερ μπακ.»

«Ωστόσο, το επιτελείο του Klopp λέει ότι η στάση και η εμφάνισή του στην προπόνηση συνεχίζουν να είναι υποδειγματικές και γνωρίζουν ότι αυτό δεν θα αλλάξει».

Τον Ιανουάριο, ο Phillips πιθανότατα θα έχει μνηστήρες να χτυπήσουν ξανά την πόρτα της Liverpool. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τότε θα μπορέσει επιτέλους να πάρει τις συμμετοχές του στην ομάδα.

Εντυπωσιάζει με τον επαγγελματισμό του ο Nat Phillips
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com