Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Whelan: «Η Liverpool «κλείνει» την υπογραφή του Jude Bellingham»

Whelan: «Η Liverpool «κλείνει» την υπογραφή του Jude Bellingham»

Η Liverpool «πλησιάζει» στην απόκτηση του αστέρα της Borussia Dortmund, Jude Bellingham στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με τον πρώην επιθετικό της Premier League, Noel Whelan.

Λίγοι παίκτες έχουν συνδεθεί τόσο έντονα με μια μετακόμιση στο Anfield τους τελευταίους μήνες όπως ο Bellingham, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο συναρπαστικούς νέους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Ο 19χρονος αποφάσισε να μείνει στη Dortmund για άλλη μια σεζόν, αλλά είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσει μόλις έρθει το επόμενο καλοκαίρι, με έναν μεγάλο «πόλεμο» προσφορών να αναμένεται.

Θα γίνει σκληρή μάχη για την απόκτηση του Bellingham δεδομένου του νεαρού της ηλικίας του, αλλά η Liverpool σίγουρα φαίνεται να είναι ένας από τους πρώτους.

Το Football Insider υποστήριξε την περασμένη εβδομάδα ότι οι Reds έχουν «προφορική συμφωνία» με τον παίκτη για μετακόμιση το καλοκαίρι του 2023 και μιλώντας στην ίδια πηγή, ο πρώην σχολιαστής του BBC Radio και πρώην επιθετικός της Leeds Utd Noel Whelan, ισχυρίζεται ότι ο Bellingham θα καταλήξει πράγματι στους Reds:

«Όλα δείχνουν ότι η Liverpool πλησιάζει σε αυτό που θα ήταν επιτυχία, την απόκτηση του Jude Bellingham. Ο Arthur είναι καλός παίκτης και ήταν διαθέσιμος αφού έχασε τη θέση του στη Juventus, αλλά δεν είναι η μακροπρόθεσμη απάντηση που ζητούσε ο Klopp.

«Είναι μια προσωρινή λύση, για να τον βάλει μέχρι να αποκτήσει τον μέσο που πραγματικά θέλει, που είναι προφανώς ο Bellingham.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Liverpool χρειάζεται έναν δυναμικό νεαρό μέσο, που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Jordan Henderson, τον James Milner και τον Thiago Alcantara, που ήταν όλοι σπουδαίοι παίκτες για αυτήν.

«Ο Bellingham ταιριάζει απόλυτα. Είναι ήδη κορυφαίος παίκτης και θα γίνεται ακόμα καλύτερος, όσο γίνεται πιο έμπειρος. Περιμένω να τον δω με τη φανέλα της Liverpool κάποια στιγμή του χρόνου».

Whelan: «Η Liverpool «κλείνει» την υπογραφή του Jude Bellingham»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com