Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μυστήριο αποτελεί ο τραυματισμός του Naby Keita

Μυστήριο αποτελεί ο τραυματισμός του Naby Keita

Είναι λίγο «ανησυχητικό» ότι η Liverpool μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει τη φύση του τελευταίου προβλήματος τραυματισμού του Naby Keita.

Αυτή είναι η άποψη του ειδικού ιατρού Ben Dinnery, ο οποίος διευθύνει τον ιστότοπο Premier Injuries και έχει ιστορικό τραυματισμών και ανάλυσης δεδομένων.

Ο Keita που είναι 27 ετών, δεν έχει παίξει καθόλου αυτή τη σεζόν και είναι μία από τις πολλές απουσίες τραυματισμών στη μεσαία γραμμή για τη Liverpool.

Όπως αναφέρθηκε από την Liverpool ECHO την περασμένη Τρίτη, ο Jurgen Klopp αποκάλυψε ότι ο μέσος δεν ήταν «έτοιμος» και ότι δεν είναι «100% ξεκάθαρα» ποιο είναι το πρόβλημα, εκτός από ένα απροσδιόριστο μυϊκό πρόβλημα.

«Δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες για αυτό», είπε στον Adam Williams του Football Insider. «Γνωρίζουμε ότι είναι πρόβλημα στους μαλακούς ιστούς. Οι δοκιμές ήταν ακόμη σε εξέλιξη την τελευταία φορά που το ακούσαμε. Συνέβη μόνο την παραμονή του αγώνα της με την Manchester United.

«Η ορολογία δεν ήταν καλή από τον Jurgen Klopp. Ανησυχούμε πάντα όταν δεν λαμβάνουμε μια οριστική απάντηση αμέσως σε αυτά τα πράγματα. Μερικές φορές οι προπονητές απλά δεν θέλουν να δεσμευτούν σε τίποτα. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε περισσότερα για αυτό κάποια στιγμή σύντομα.»

Ο Keita έχει υποστεί μια σειρά τραυματισμών από την άφιξή του στη Liverpool από την RB Leipzig το 2018. Συνολικά έχει χάσει 62 ματς λόγω διαφόρων τραυματισμών.

Μυστήριο αποτελεί ο τραυματισμός του Naby Keita
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com