Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέσσερις παίκτες που έφυγαν από τη Liverpool ως δανεικοί

Τέσσερις παίκτες που έφυγαν από τη Liverpool ως δανεικοί

Η κίνηση της Liverpool για τον Arthur έκλεψε τα πρωτοσέλιδα την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά υπήρξαν και αρκετές αποχωρήσεις, με τέσσερις νεαρούς παίκτες να αποχωρούν ως δανεικοί.

Αρκετοί παίκτες κάτω των 21 ετών του Barry Lewtas, έχουν εγκαταλείψει τον σύλλογο σε προσωρινή βάση, αναζητώντας πολύτιμο χρόνο παιχνιδιού σε ανώτερο επίπεδο.

Ο πρώτος ήταν ο Paul Glatzel, ο οποίος επέστρεψε στην Tranmere Rovers μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, με τη League Two την περασμένη σεζόν.

Ο επιθετικός πραγματοποίησε 21 εμφανίσεις με επτά γκολ και έξι ασίστ το 2021/22, κερδίζοντας το ετήσιο βραβείο Man of the Match της Tranmere στο τέλος της περασμένης σεζόν, έχοντας αναδειχθεί Man of the Match περισσότερες φορές από κάθε άλλο παίκτη, στην πορεία του πρωταθλήματος.

Ο Glatzel τα τελευταία χρόνια είχε μια ταραχώδη περίοδο με τραυματισμούς και το καλοκαίρι του επικεντρώθηκε στην αποθεραπεία του από έναν τραυματισμό, που είχε προς το τέλος της περασμένης σεζόν.

Ο φόργουορντ Max Woltman είναι ένας άλλος που θα δοκιμάσει τον εαυτό του στη League Two, έχοντας ολοκληρώσει μια μεταγραφή δανεισμού στη Doncaster Rovers.

Ο Woltman έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα όταν έκατσε στον πάγκο εναντίον της Milan πέρυσι και έχει προπονηθεί με την ανώτερη ομάδα σε πολλές περιπτώσεις. Έχει δύο γκολ στο όνομά του για τους κάτω των 21 ετών σε αυτήν την εκστρατεία, αλλά τώρα έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του στη Football League.

Ένας άλλος παίκτης κάτω των 21 ετών που εξασφάλισε έναν δανεισμό την ημέρα λήξης των μεταγραφών είναι ο ευέλικτος επιθετικός Jack Bearne, ο οποίος εντάσσεται στην National League North και στην Kidderminster Harriers για τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Bearne εντάχθηκε στους Reds από τη Notts County το 2017 και έχει περάσει από τις τάξεις των ακαδημιών, σημειώνοντας 11 γκολ για τους κάτω των 21 την περασμένη σεζόν.

Ο επιθετικός Fidel O’Rourke αποχωρεί επίσης και θα περάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Caernarfon Town της Premier League της Ουαλίας.

Παραδόξως, δεν υπήρξε μετακίνηση δανεισμού για τον αρχηγό κάτω των 21 ετών Jake Cain, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν στην Newport County και αναμενόταν να βγει ξανά για εμπειρία στην πρώτη ομάδα.

Η Liverpool έχει πλέον 17 παίκτες δανεικούς.

Τέσσερις παίκτες που έφυγαν από τη Liverpool ως δανεικοί
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com