Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μια δύσκολη εβδομάδα»

Klopp: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μια δύσκολη εβδομάδα»

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τη λευκή ισοπαλία του Goodison Park με την Everton, τον ελαφρύ τραυματισμό του Fabio Carvalho και την επιστροφή του Thiago στην αγωνιστική δράση.

Ο Γερμανός για το παιχνίδι και την ισοπαλία είπε:

“ Ήταν ένα σούπερ έντονο, ένα πραγματικά θεαματικό ντέρμπι. Ο Ali έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση και σημαδέψαμε το δοκάρι 3 φορές και ο Pickford – ουάου. Τι μπορείς να κάνεις; ”

“ Έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ και το κάναμε. Το 0-0 ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι είναι. ”

“ Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Ήταν μια σούπερ έντονη εβδομάδα για εμάς – η Newcastle μας πήγε μέχρι το τέλος και μετά παίξαμε εδώ. Ήταν εξαιρετικά έντονη εβδομάδα. ”

“ Η κατάσταση είναι όπως είναι – εκτός από πέρυσι ήταν πάντα πολύ δύσκολα εδώ – αυτό το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Δεν ξεχνάω ότι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία όταν και μας έσωσε ο Ali – είχαμε μεγαλύτερες ευκαιρίες, αλλά δεν πειράζει. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο Ali χρειάστηκε να πραγματοποιήσει μια απίστευτη απόκρουση στο σουτ του Maupay. Για εμένα η μπάλα είχε ήδη μπει γκολ. ”

“ Μετά την Τετάρτη, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Αυτά τα παιχνίδια σπάνια είναι για ανθρώπους που αγαπούν το πιο όμορφο ποδόσφαιρο, γιατί και οι δύο ομάδες πρέπει να παλέψουν σαν τρελές. Ήταν απλά εξαιρετικά έντονο. ”

“ Ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής, επειδή ήταν σούπερ έντονο. Έληξε όμως ξανά ισοπαλία. ”

“ Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είναι σαν να χάσαμε δύο βαθμούς. Οι καλύτερες στιγμές που είχαν ήταν από αντεπιθέσεις, αφού ήμασταν στην περιοχή τους. ”

“ Εκείνο που δεν μου άρεσε ήταν οι τοποθετήσεις μας στις δεύτερες μπάλες. ”

Για την νέα βαθμολογική απώλεια και τη συνέχεια:

“ Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή δεν είναι ονειρική. Είναι καλό που οι παίκτες επιστρέφουν, αλλά πρέπει να φροντίσουμε να τους χρησιμοποιήσουμε με τον σωστό τρόπο. ”

“ Δεν είναι η αρχή που θέλαμε. Έξι παιχνίδια και εννέα βαθμοί δεν είναι ακριβώς ένα όνειρο, αλλά αυτοί είναι οι βαθμοί που έχουμε και ας συνεχίσουμε από εκεί. ”

“ Αν ξεπεράσουμε αυτές τις στιγμές μαζί, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε καλύτερες στιγμές στο μέλλον. ”

Για την αλλαγή του Carvalho πρόσθεσε:

“ Δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι και πονούσε πολύ. Είναι ένα από τα πιο επώδυνα χτυπήματα. Θα πρέπει να περάσει σύντομα, αλλά θα δούμε.”

“ Όλοι πιστεύουμε ότι είναι ο μυς πάνω από το γόνατο, με ένα τεράστιο πρήξιμο. Είναι πολύ επώδυνο. ”

“ Μπορούσατε να δείτε ότι προσπάθησε, αλλά δεν μπορούσε να τρέξει κανονικά. Περιμέναμε ως το ημίχρονο και κάναμε την αλλαγή με τον Bobby. ”

Ρωτήθηκε για την απόδοση του Darwin Nunez:

“ Ήταν δύσκολο για τον Darwin να βρει τους εύκολους χώρους, αλλά είχε τις στιγμές του – χρειάζεται κάποιες προσαρμογές, αλλά όλα είναι καλά. ”

Αν χρησιμοποιείται περισσότερο στα πλάγια φέτος ο Salah:

“ Όχι, δεν είναι περισσότερο από άλλες σεζόν ή οτιδήποτε άλλο, δεν είμαι σίγουρος τι βλέπετε εκεί. Θέλουμε να έχουμε τον Mo εκεί σε αυτή τη θέση, αλλά θέλουμε να έχουμε τον Μο, και τον είχαμε πάντα, πιο συχνά και σε κεντρικές θέσεις.”

“ Σήμερα ειδικά θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τα παιδιά λίγο πιο κεντρικά, αλλά προφανώς δεν είχαμε πολύ χρόνο για προπόνηση. Στην πραγματικότητα, ανακάμψαμε μόνο, μιλήσαμε πολύ για αυτό, δεν είμαι σίγουρος ότι ήμουν αρκετά ξεκάθαρος για το τι θέλαμε να κάνουμε στο πρώτο ημίχρονο. ”

Για την επιστροφή του Thiago:

“ Ελπίζω ο Thiago να προπονηθεί τη Δευτέρα. ”

“ Αλλά θα είναι δύο ημέρες πριν τον αγώνα (με τη Napoli). Έτσι έχει η κατάσταση. ”

Καλά τα νέα για τον Fabio Carvalho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com