Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κέρδισε

Είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κέρδισε

Η Liverpool είχες τις ευκαιρίες, σημάδεψε τρεις φορές το δοκάρι του Pickford, όμως δεν σκόραρε και έμεινε στο 0-0 με την Everton στο Goodison Park για την 6η αγωνιστική.

Η ομάδα του Klopp είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, όμως στάθηκαν άτυχοι και έπεσαν πάνω σε έναν πολύ καλό Pickford.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Κώστα Τσιμίκα να προτιμάται αντί του Andy Robertson και τον Darwin Nunez αντί του Bobby Firmino ξεκίνησαν οι Reds στο Goodison Park.

Η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα σημειώθηκε στο 8’ και άνηκε στην Everton, με απειλητικό γύρισμα του Maupay, το οποίο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Gordon.

Ένα δεκάλεπτο αργότερα πλησίασε στο γκολ και η Liverpool με κεφαλιά του Nunez, έπειτα από καλή σέντρα του Alexander-Arnold.

Στη συνέχεια, απάντηση είχε ο Alisson στο 23’ σε καλό εκτός περιοχής σουτ του Gordon, για να κρατήσει το μηδέν, ενώ μια ανάσα από το 1-0 έφτασαν οι Toffees στο 32’, όταν και είχαν δοκάρι με τον Davies, έπειτα από μεγάλο λάθος του Gomez στο κέντρο της άμυνας.

Όπως και η πρώτη τους καλή τελική, έτσι και η δεύτερη των Reds ήταν με κεφαλιά του Nunez, αυτή τη φορά στο 41’, η οποία κι πάλι έφυγε άουτ.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της Liverpool να σημαδέψει το δοκάρι και μάλιστα δύο φορές! Πρώτα, με τον Nunez, ο οποίος θύμισε Torres με ένα σουτ από πλάγια θέση, με την μπάλα ακόμα στον αέρα, ο Pickford στη συνέχεια την βρήκε και εκείνη κατέληξε στο δοκάρι!

Το rebound πήγε στα πόδια των Κόκκινων, με τον Luis Diaz να κόβει προς τα μέσα από την αριστερή πλευρά και να στέλνει τη μπάλα ξανά στο δοκάρι με ένα εξαιρετικό σουτ!

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης, ο Bobby Firmino πήρε τη θέση του Carvalho, ο οποίος είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο πρώτο μέρος.

Με Κόκκινες ευκαιρίες ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά ήταν ο Nunez εκείνος που δεν έπιασε καλά το σουτ στο 47’ και στο 49’ ο Κώστας Τσιμίκας έχασε μια τεράστια ευκαιρία, όταν από πλάγια θέση και με εξουδετερωμένο τον Pickford, δεν μπόρεσε να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα πολλά μέτρα μακριά με τη σέντρα-σουτ του.

Η Liverpool συνέχισε να ψάχνει το γκολ, έχοντας άλλη μια ευκαιρία με τον Nunez και στο 59’ προχώρησε σε άλλες δύο αλλαγές, με τους Milner και Robertson να αντικαθιστούν τους Alexander-Arnold και Τσιμίκα.

Το παιχνίδι είχε αρχίσει να παιζόταν πάνω-κάτω, με αμφότερες τις ομάδες να ψάχνουν το γκολ και τη Liverpool να έχει 3 σπουδαίες ευκαιρίες σε λιγότερο από δύο λεπτά! Πρωταγωνιστής στις πρώτες δύο ήταν ο Firmino, πρώτα με διαγώνιο σουτ και έπειτα με κεφαλιά, με τον Pickford να αποκρούει, ο οποίος απομάκρυνε και το δυνατό σουτ του Fabinho στο 64’!

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ των Reds, βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Maupay να νικιέται από κοντινή απόσταση από τον Alisson!

Η Everton μάλιστα σκόραρε στο 69’ με τον Coady, μετά από σέντρα του Maupay, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

Οι αλλαγές από πλευράς Liverpool και στο 79ο λεπτό, καθώς οι Jota και Matip πήραν τις θέσεις των Nunez και Elliott. Ο Joe Gomez συνέχισε ως δεξί μπακ.

Το σύνολο του Lampard πλησίασε στο γκολ και στο 84’ με τον McNeil, του οποίου η προσπάθεια κόντραρε στον Milner και υποχρέωσε τον Alisson σε μια μεγάλη επέμβαση.

Νέα απόκρουση έκανε και ο Pickford μερικές στιγμές αργότερα, πάνω σε πλασέ του Firmino, ενώ ο Alisson στο 90’ μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Gray.

Η Liverpool λίγο έλειψε να πάρει το ματς στις καθυστερήσεις, όταν σημάδεψε και πάλι το δοκάρι, με εντός περιοχής προσπάθεια του Salah και ο Jota στη συνέχεια δεν κατάφερε να σκοράρει με το rebound. Ήταν το τρίτο δοκάρι των Reds.

 Οι συνθέσεις:

Everton: Pickford; Patterson, Coady, Tarkowski, Mykolenko; Onana, Davies, Iwobi; Gray, Gordon, Maupay

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Milner 59′), Gomez, Van Dijk, Τσιμίκας (Robertson 59′); Fabinho, Elliott (Matip 80′), Carvalho (Firmino 46′); Salah, Diaz, Nunez (Jota 80′)

Subs not used: Adrian, Phillips, Arthur, Bajcetic

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης στην έδρα της Napoli.

Στο μηδέν Liverpool και Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com