Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε στην ομάδα τον Alisson Becker»

Virgil: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε στην ομάδα τον Alisson Becker»

Ο Virgil van Dijk έφυγε απογοητευμένος από το Goodison Park, αφού η Liverpool δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς, αλλά πιστεύει ότι οι Reds μπορούν να προχωρήσουν με νοοτροπία νικητή.

Σε ένα γεμάτο δράση μεσημεριανό ντέρμπι του Merseyside στην άλλη πλευρά του Stanley Park, ολοκληρώθηκε με κάποιο τρόπο χωρίς κάποιος να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Η Everton σώθηκε από τα δοκάρια, πέτυχε ένα γκολ το οποίο μετά από έλεγχο του VAR ακυρώθηκε ως οφ σάιτ, ενώ η Liverpool βρήκε δύο φορές το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και μία φορά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Σε πολλές άλλες ευκαιρίες, οι προσπάθειες των Κόκκινων σταμάτησαν πάνω στον Jordan Pickford.

Ερωτηθείς για το συναίσθημά του που υπερτερεί μετά τον αγώνα, ο Van Dijk είπε στο Liverpoolfc.com: «Απογοήτευση, γιατί προφανώς θέλαμε να κερδίσουμε εδώ.

«Είχαμε ευκαιρίες – το δοκάρι τους έσωσε 3 φορές. Είχαν δύο καλές ευκαιρίες που ο Alisson έκανε την δουλειά του και τα κατάφερε φανταστικά.

Προφανώς νιώθουμε απογοητευμένοι, αλλά που έγινε έγινε, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δουλέψουμε, να πάμε στο επόμενο παιχνίδι και αυτό θα είναι για το Champions League.

«Θέλαμε να κερδίΣουμε, πάντα θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδια. Αυτός ο ποδοσφαιρικός σύλλογος περιμένει από εμάς να κερδίσουμε παιχνίδια. Θέσαμε τον πήχη τόσο ψηλά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταφέρουμε.

«Προφανώς υπάρχουν και αυτές τις στιγμές που δεν πάει όπως το θέλουμε. Μερικές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού νομίζω ότι κάτι πήγε πολύ καλά και κάποιες άλλες στιγμές δεν ήταν, ειδικά από το ημίχρονο.

«Αλλά αυτό που πρέπει να μάθουμε από ορισμένες τέτοιες καταστάσεις και να ανακάμψουμε τώρα και να είμαστε έτοιμοι για την Τετάρτη».

Η Liverpool είναι ευγνώμων στον Alisson Becker που κράτησε τους γηπεδούχους στο 0, έχοντας μάλιστα μια πολύ σημαντική στιγμή, όταν απέκρουσε στο ένας εναντίον ενός, το σουτ του Neal Maupay μέσα στην περιοχή.

«Είναι καταπληκτικός και είμαστε τόσο χαρούμενοι που είναι ο τερματοφύλακας μας», είπε ο Van Dijk για τον Βραζιλιάνο. «Σήμερα προφανώς ήταν πολύ σημαντικός με αυτές τις αποκρούσεις».

Virgil: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε στην ομάδα τον Alisson Becker»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com