Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αινιγματική απάντηση από Neves στα σενάρια περί Liverpool

Αινιγματική απάντηση από Neves στα σενάρια περί Liverpool

Η Liverpool είναι και επίσημα, δια στόματος Jurgen Klopp, στην αναζήτηση μέσου λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Ένα από τα ονόματα που φαίνεται να έχει σημειωθεί τα τελευταία 24ωρα στο μπλοκάκι των Reds είναι και αυτό του Ruben Neves. Σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ μετά το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος μέσος της Wolves ανέφερε: “Θα δούμε τι θα γίνει, εάν με ρωτούσατε στο τέλος της περασμένης σεζόν θα σας έλεγα ότι θα φύγω από την ομάδα, αλλά είμαι ακόμα εδώ, συνεπώς ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.”

Ήταν προφανώς μία κάπως περίεργη απάντηση από τον 25χρονο μέσο, η οποία δε θα γέμισε με αισιοδοξία τους οπαδούς των Λύκων. Είναι γνωστό πως αν ο Jurgen Klopp σε καλεί στην ομάδα του είναι δύσκολο να αρνηθείς, πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση που φαίνεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να έχει ανοίξει τη πόρτα της εξόδου.

Σκοράροντας στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Newcastle με πολύ όμορφο τρόπο, ο Neves απέδειξε για ακόμα μία φορά πως έχει το ταλέντο για να αγωνιστεί σε καλύτερη ομάδα και ίσως να είναι ο κατάλληλος για τη Liverpool.

Εάν ο Jude Bellingham αποτελεί το πρώτο στόχο της ομάδας για το επόμενο καλοκαίρι, ο Ruben Neves πιθανόν να είναι η κατάλληλη εναλλακτική και στη πιο προσιτή τιμή για να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει στους μέσους έως την επόμενη σεζόν.
Το γεγονός πως έχει εμπειρία από τη Premier League τον καθιστά άμεσα διαθέσιμο για την ομάδα.

Σίγουρα τα σενάρια θα συνεχίσουν να μας απασχολούν όσο φτάνουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αναμένουμε με αγωνία τις όποιες εξελίξεις.

Αινιγματική απάντηση από Neves στα σενάρια περί Liverpool
Μοιραστείτε το!

One thought on “Αινιγματική απάντηση από Neves στα σενάρια περί Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com