Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «… είναι λίγοι αυτοί που αξίζουν …»

Jurgen Klopp: «… είναι λίγοι αυτοί που αξίζουν …»

Ο Jurgen Klopp επιβεβαίωσε ότι η Liverpool εξακολουθεί να αναζητά έναν νέο μέσο ενόψει του κλεισίματος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου στις 23:00 την Πέμπτη, παραδέχοντας ότι «είναι λίγοι που αξίζουν».

Αυτή η ενημέρωση προέρχεται από ένα tweet από τον Paul Gorst της Echo, ο οποίος μετέφερε τα σχόλια του Γερμανού από τη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Newcastle, καθώς σημείωσε τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στην επίτευξη μιας πιθανής συμφωνίας.

Πολλαπλές επιλογές για παίχτες στη μεσαία γραμμή που φημολογούνται ως υποψήφιοι στόχοι έχουν ουσιαστικά αποκλειστεί, καθώς ο χρόνος έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση στη μεταγραφική αγορά. Η περίπτωση του Konrad Laimer θεωρείται εκτός συζήτησης πλέον, μιας και η RB Leipzig δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει, παρά το γεγονός ότι έχει απομείνει μόνο ένας χρόνος συμβολαίου για τον 25χρόνο παίχτη.

Έχοντας κάνει μια καθυστερημένη κίνηση για μεταγραφή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Klopp έδωσε στην ομάδα στρατολόγησης μας μια μεγάλη πρόκληση, με δύο ημέρες να απομένουν για να τελειώσει η καλοκαιρινή περίοδος μεταγραφών.

Jurgen Klopp: «… είναι λίγοι αυτοί που αξίζουν …»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com