Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πήραμε το πρωτάθλημα όταν δεν κάναμε μεταγραφή»

Klopp: «Πήραμε το πρωτάθλημα όταν δεν κάναμε μεταγραφή»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας ενόψει του αγώνα με τη Newcastle, εξήγησε πως η ομάδα παραμένει στην αγορά για την απόκτηση ενός μέσου, τονίζοντας όμως ξανά πως θα προχωρήσει σε μεταγραφή μόνο αν βρει τον κατάλληλο.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν η ομάδα παραμείνει στην αγορά:

“ Κάπως. Όσο πιο κοντά όμως φτάνουμε στην τελευταία στιγμή, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να κάνουμε. Δεν είμαστε όμως εκτός. ”

“ Είναι δύσκολο γιατί, σίγουρα υπάρχουν μερικοί παίκτες εκεί έξω που θα ήταν οι σωστοί, αλλά έχουν διαφορετικά ζητήματα μερικά από αυτά είναι τα συμβόλαια, οι σύλλογοι δεν θέλουν να πουλήσουν – τέτοια πράγματα. ”

“ Έτσι είναι. Δεν μπορούμε να το αναγκάσουμε. Θα δούμε. “

“ Ως την Πέμπτη στις 23:00 [είναι η προθεσμία], υπάρχει ακόμη χρόνος. Αλλά όταν τελειώσει και έχουμε υπογράψει ή δεν έχουμε υπογράψει [έναν παίκτη], τότε θα είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί μπορούμε να σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε. ”

“ Οι οπαδοί μας που είναι αρκετά ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν απλώς να σταματήσουν να το κάνουν αυτό επειδή έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα. ”

“ Έχουμε τραυματισμούς αλλά επιστρέφουν, αν κάποιος περιμένει από εμάς να κάνουμε πάντα αυτό που κάνουν οι άλλοι, δεν είναι ποτέ δυνατό. ”

“ Αυτός ο σύλλογος έφτασε εδώ σε αυτήν την κατάσταση με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις, γι’ αυτό λέω ότι δεν παίρνω αποφάσεις για το πόσα ξοδεύουμε, είναι αλήθεια, αλλά δεν το έκανα ποτέ. ”

“ Και είμαστε ακόμα εδώ και κερδίσαμε μερικά πράγματα, μετά από μια συγκεκριμένη στιγμή μπορούμε να επικεντρωθούμε σε πραγματικά σημαντικά πράγματα. ”

“ Ναι, είναι σημαντικό να φέρουμε τους σωστούς παίκτες, αλλά αν δεν μπορούμε να το κάνουμε τώρα, τότε δεν μπορούμε να το κάνουμε. ”

“ Δεν είναι ότι προσέχω [με τα χρήματα]. Μας λένε τι είναι δυνατό, τι δεν είναι δυνατό. Δεν υπάρχει κριτική σε αυτό. Γίναμε πρωταθλητές μετά από ένα καλοκαίρι που δεν αποκτήσαμε κανέναν. ”

Θα προχωρήσει σε μεταγραφή η Liverpool;

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com