Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έντονη απάντηση του Bruno Fernandes στα παράπονα του Jurgen Klopp

Έντονη απάντηση του Bruno Fernandes στα παράπονα του Jurgen Klopp

Ο Bruno Fernades και ο Jurgen Klopp αντάλλαξαν λόγια μετά το τέλος του παιχνιδιού, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που αναμετρούνται.

Ο Jurgen Klopp σαφώς δεν ήταν ευχαριστημένος με τον Bruno Fernandes μετά τη νίκη της Manchester United με 2-1 στην Premier League εναντίον της Liverpool στο Old Trafford τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Klopp παρατηρήθηκε να «συζητά» με τον Fernandes, με το αφεντικό της Liverpool να απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι επρόκειτο για συνομιλία περί ανέμων και υδάτων. Το αφεντικό των Reds επέμεινε ότι απλώς παραπονιόταν για σπατάλη χρόνου στο γκολ από τον Fernandes στη φάση του γκολ από τον Mo Salah, ο οποίος ήταν αρχηγός της United τη Δευτέρα.

Ο Klopp δεν είναι άγνωστος για τις διαμαρτυρίες του, ωστόσο ο Fernandes δεν φοβάται να το προχωρήσει. Μιλώντας πριν από τη σύγκρουσή τους στην Premier League στο Anfield τον Ιανουάριο του 2021, ο Πορτογάλος είπε στον Γερμανό αντίπαλό του να σταματήσει να παραπονιέται για το πόσα πέναλτι έχει κέρδισε η United.

Εκείνη την εποχή, η United είχε κερδίσει 20 πέναλτι από την αρχή της προηγούμενης σεζόν – σε σύγκριση με τα 10 της Liverpool. «Πάντα βλέπεις τι λέει ο κόσμος, αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει», είπε ο Fernandes όταν ρωτήθηκε για το παράπονο του Klopp. «Δεν είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά που λένε. Έχουμε πολύ γρήγορους παίκτες μπροστά. Ο Anthony Martial είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ένας εναντίον ενός στη μεγάλη περιοχή, ο Marcus Rashford είναι άλλος ένας που είναι γρήγορος και έχει γρήγορα πόδια, που μπορεί να πάρει την μπάλα από τον αμυντικό ανά πάσα στιγμή.

Είναι φυσιολογικό ότι μερικές φορές, εξαιτίας αυτού, θα σκοντάφτουν, θα πέσουν και θα κερδίσουν πέναλτι. Οι άνθρωποι μπορούν να μιλήσουν και να πουν ό,τι θέλουν. Αλλά για εμένα και την ομάδα, το κύριο θέμα είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε τα σωστά πράγματα και όποτε παίρνουμε πέναλτι, απλά σκοράρουμε».

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο Klopp ήταν απογοητευμένος τη Δευτέρα. Πέραν του αποτελέσματος, η «ένστασή» του προς τον Πορτογάλο είχε να κάνει με τις καθυστερήσεις που έκανε στο γκολ του Salah αλλά και στην προσπάθεια του αρχηγού της United να ξεγελάσει τον Mike Oliver, όταν έπεσε μέσα στην περιοχή των Κόκκινων, προσπαθώντας να κερδίσει πέναλτι. Πράξη για την οποία σημειώθηκε με κίτρινη κάρτα.

Έντονη απάντηση του Bruno Fernandes στα παράπονα του Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com