Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Schweinsteiger: «Έκπληξη για μένα η ήττα της Liverpool από την United….»

Schweinsteiger: «Έκπληξη για μένα η ήττα της Liverpool από την United….»

Ο πρώην μέσος της Manchester Utd, Bastian Schweinsteiger επαίνεσε απροσδόκητα τη Liverpool, ως «την καλύτερη ομάδα» μετά την ήττα της Δευτέρας από την πρώην ομάδα του.

Μια αδύναμη ομάδα των Reds έχασε με 2-1 στο Old Trafford, με την κεφαλιά του Mohamed Salah στο 81ο λεπτό να μην είναι αρκετή για να ανατρέψει την κατάσταση μετά από τα γκολ των Jadon Sancho και Marcus Rashford, ένα σε κάθε ημίχρονο. Οι παίκτες του Jurgen Klopp είναι πλέον χωρίς νίκη στα τρία πρώτα παιχνίδια τους και έχουν δεχτεί γκολ πρώτοι σε όλα.

Η ομάδα του Erik ten Hag ήταν μια εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή που έχασε με 4-0 στο Brendford εκμεταλλευόμενη μια θλιβερά ελλιπή άμυνα της Liverpool και μετά αμύνθηκε αποφασιστικά για να κρατήσει το σκορ. Όμως, ο βετεράνος Γερμανός μέσος Schweinsteiger έχει σοκάρει τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, υποστηρίζοντας ότι οι Reds ήταν στην πραγματικότητα καλύτεροι στο παιχνίδι, λόγω της μεγαλύτερης κατοχής.

«Ξέρετε φυσικά ότι υποστηρίζω τη United και είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισαν», είπε στο BBC Radio Manchester. «Αλλά ήταν μια εξαιρετική απόδοση κατά τη γνώμη μου αν τη συγκρίνω με άλλες ομάδες… τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη; δεν θα το έλεγα.

Για μένα η Liverpool ήταν η καλύτερη ομάδα στην πραγματικότητα και είχε πολύ περισσότερη κατοχή στο παιχνίδι. Αλλά ξέρετε ότι η United έκανε ένα πράγμα πολύ καλά. Είχαν τη σωστή στάση απέναντι στο παιχνίδι, το σωστό πνεύμα στην ομάδα.

Και στα μάτια μου οι οπαδοί κέρδισαν τον αγώνα γιατί ξέρετε, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά».

Schweinsteiger: «Έκπληξη για μένα η ήττα της Liverpool από την United….»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com