Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσκεψη έκπληξη σε Red fans από Κώστα Τσιμίκα και Mo Salah (vid)

Επίσκεψη έκπληξη σε Red fans από Κώστα Τσιμίκα και Mo Salah (vid)

Η Liverpool μπορεί να είναι απασχολημένη με την προετοιμασία της για την τεράστια σύγκρουσή της με τη Manchester Untd το βράδυ της Δευτέρας, αλλά ο Mo Salah έχει βιντεοσκοπηθεί να απολαμβάνει ένα παιχνίδι δύο επαφών με μια ομάδα παιδιών στο Anfield.

Ο Αιγύπτιος Βασιλιάς βρέθηκε να αντιμετωπίζει τους νεαρούς αντιπάλους του έναν-έναν, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας να στέκεται στο βάθος και να παίζει σαν ballboy. Ο Νο. 11 των Κόκκινων νίκησε τα παιδιά και στη συνέχεια φάνηκε να τραβάει τα αυτιά τους χιουμοριστικά ως «τιμωρία».

Το ζευγάρι Salah – Τσιμίκας, απασχολήθηκε μαζί με τον επίσημο χορηγό της φανέλας του συλλόγου Standard Chartered και μοίραζαν δώρα σε ανθρώπους της περιοχής.

Είναι υπέροχο να βλέπουμε παίκτες μας να βγαίνουν στην τοπική κοινότητα και να ανακατεύονται με τους νέους, αλλά και με τους ανθρώπους της πόλης.

Ας ελπίσουμε ότι ο Μο θα μπορέσει να κάνει μια εξαιρετική απόδοση στο Old Trafford, για να διασφαλίσει ότι θα επαναφέρουμε τη σεζόν μας σε καλό δρόμο μετά τις δύο ισοπαλίες μας με τη Fulham και την Crystal Palace.

Επίσκεψη έκπληξη σε Red fans από Κώστα Τσιμίκα και Mo Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com