Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαθέσιμη προς αγορά η νέα εκτός έδρας φανέλα της Liverpool

Διαθέσιμη προς αγορά η νέα εκτός έδρας φανέλα της Liverpool

Η νέα εκτός έδρας φανέλα, το σετ προπόνησης και η σειρά προϊόντων της Liverpool για την περίοδο 2022-23 κυκλοφορεί σε γενική πώληση την Παρασκευή.

Το φρέσκο ​​strip, το οποίο παρουσιάστηκε στις 12 Ιουλίου, στο παιχνίδι με την Manchester Untd στην Thailand, θα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω εφαρμογής, στο διαδίκτυο και στο κατάστημα από την Παρασκευή 12 Αυγούστου.

Διαθέτοντας ένα ιλιγγιώδες νέο σχέδιο, η εκτός έδρας μπλούζα είναι εμπνευσμένη από τη ζωντανή μουσική σκηνή της πόλης και ειδικότερα από τον πρωτοποριακό ρόλο που έπαιξε στη χορευτική μουσική της δεκαετίας του ’90. Παίζοντας με τους ρυθμούς της, η φανέλα διαθέτει ένα ιριδίζον, πολύχρωμο μαρμάρινο μοτίβο πάνω από ένα λευκό χρώμα βάσης.

Στην πίσω πλευρά υπάρχει ένα εντυπωσιακό λευκό κομμάτι για να τονίσει την ατομικότητα του ονόματος και του αριθμού κάθε παίκτη. Η μπλούζα έχει ένα φινίρισμα με μαύρα μανίκια που στηρίζει το ιλιγγιώδες σχέδιο.

Στο πίσω μέρος της φανέλας υπάρχει επίσης το έμβλημα του 97 που περιβάλλεται από τις αιώνιες φλόγες, το οποίο κάθεται περήφανα στον αυχένα αφιερωμένο στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της καταστροφής του Hillsborough.

Εν τω μεταξύ, η συλλογή εκτός έδρας προπόνησης και lifestyle 2022-23, θα είναι διαθέσιμη για αγορά επίσης εντός εφαρμογής, διαδικτύου και σε επιλεγμένα καταστήματα από την Παρασκευή.

Οι fans είδαν μια «κλεφτή» ματιά στη σειρά, με τον Jurgen Klopp να φοράει το ανδρικό φούτερ με κουκούλα LFC Nike Black Club Pullover 22/23 στους αγώνες.

Διαθέσιμη προς αγορά η νέα εκτός έδρας φανέλα της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com