Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσαρεστημένος ο Keita με την ανανέωση του συμβολαίου του

Δυσαρεστημένος ο Keita με την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Naby Keita φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση του συμβολαίου του και θα μπορούσε τώρα να φύγει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Keita πρόκειται να λήξει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και ο μέσος της Liverpool θα μπορούσε να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι εάν δεν οριστικοποιηθεί μια νέα συμφωνία.

Ο 27χρονος που έπαιξε ρόλο στην επιτυχία της Liverpool τα τελευταία χρόνια και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Jurgen Klopp θα ήθελε να κρατήσει τον μέσο και πέρα ​​από το τρέχον συμβόλαιό του. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Florian Plettenberg, ο Keita είναι πλέον δυσαρεστημένος με την κατάσταση του συμβολαίου του και μια αποχώρηση από τη Liverpool έχει μεγάλη πιθανότητα, ανεξάρτητα από το μέλλον του Alex Oxlade-Chamberlain και του Thiago.

Ο Keita συζητούσε με τη Liverpool για ένα νέο συμβόλαιο, αλλά οι συζητήσεις αυτές έχουν σταματήσει και θα μπορούσε τώρα να επιδιώξει να απομακρυνθεί από το Anfield, ακόμα και αυτό το καλοκαίρι.

Η Liverpool χρειάζεται έναν μέσο στο εγγύς μέλλον, λόγω του ότι οι Fabinho, James Milner και Jordan Henderson έχουν πατήσει ή φτάνουν κοντά στα τριάντα τους, οπότε η απώλεια του Keita θα ήταν ίσως ένα πρόβλημα λόγω του ηλικιακού του προφίλ και του γεγονότος ότι έχουν ήδη ανάγκη, για παίκτες της μεσαίας γραμμής.

Δυσαρεστημένος ο Keita με την ανανέωση του συμβολαίου του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com