Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Varane αντί Maguire βάζει ο ten Hag στο παιχνίδι με την Liverpool

Varane αντί Maguire βάζει ο ten Hag στο παιχνίδι με την Liverpool

Ο Erik ten Hag λέγεται ότι συζητά την προοπτική να ξεκινήσει τον Raphael Varane αντί του Harry Maguire, μαζί με το νέο απόκτημα Lisandro Martinez εναντίον της Liverpool τη Δευτέρα.

Αυτή η είδηση προέρχεται από τον επικεφαλής δημοσιογράφο της Manchester United Samuel Lockhurst, στην Manchester Evening News ενόψει της επερχόμενης επίσκεψης των Merseysiders στο Old Trafford, την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ολλανδός manager αναμφίβολα θα γνωρίζει καλά το μέγεθος της αποστολής που έχει, δεδομένου ότι οι Red Devils δεν έχουν κερδίσει ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα, για να μην ξεχνάμε επίσης στην περσινή Premier League ότι υπέστη διασυρμό με σκορ 9-0 σύνολο τερμάτων και στα δύο παιχνίδια εναντίον των αντιπάλων τους, κάτι που θα παραμείνει σταθερά στην μνήμη των οπαδών των Red Devils.

Δεδομένης της φήμης του Άγγλου αμυντικού, ως μια αναξιόπιστη επιλογή στην καρδιά του οπαδού αλλά και στο κέντρο της άμυνας των Red Devils, είναι είδηση ​​από την οποία μπορεί να απογοητευτεί σημαντικός αριθμός οπαδών της Liverpool.

Τούτου λεχθέντος, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Varane δύσκολα μπόρεσε να συγκεντρώσει μια λογική σειρά εμφανίσεων για τη United, παίζοντας τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια μετά την επιστροφή του από τραυματισμό στο τέλος της σεζόν 2021/22, πριν καθίσει στον πάγκο για την 1-0 ήττα από την Crystal Palace.

Ανεξάρτητα από αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη να μην αντιληφθούν οι Reds την επερχόμενη συνάντηση ως μια πιθανή βόλτα στο πάρκο, καθώς οι στόχοι παραμένουν δύσκολοι για τους Κόκκινους στον εν λόγω αγώνα.

Varane αντί Maguire βάζει ο ten Hag στο παιχνίδι με την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com