Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρωταθλήτρια την Liverpool προβλέπει ο Paul Scholes

Πρωταθλήτρια την Liverpool προβλέπει ο Paul Scholes

Ο πρώην άσσος της Manchester Utd και νυν σχολιαστής στα Βρετανικά ΜΜΕ Paul Scholes, προβλέπει ότι η Liverpool θα κερδίσει την κούρσα του τίτλου στην Premier League 2022/23.

Οι Reds ξεκίνησαν τη σεζόν με ένα ισόπαλο 2-2 εναντίον της Fulham, ενώ η Man City κέρδισε 2-0 εκτός έδρας την West Ham το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Erling Haaland σημείωσε διπλό γκολ στο ντεμπούτο του και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη σειρά των γκολ του αυτό το Σαββατοκύριακο κόντρα στην Bournemouth.
Η Liverpool με τους τόσους τραυματισμούς αναμένεται να κερδίσει καθώς θα αντιμετωπίσει την Crystal Palace στο Anfield το βράδυ της Δευτέρας.
Και οι δύο ομάδες κυριάρχησαν στην μάχη για τον τίτλο τα τελευταία πέντε χρόνια και μπορούμε να περιμένουμε έναν ακόμη αμφίρροπο αγώνα για τον τίτλο της Premier League όπως την περασμένη σεζόν.

Ο θρύλος της Manchester United, Paul Scholes πιστεύει ότι η Liverpool θα μπορούσε να κερδίσει στην φετινή μάχη, τους παίκτες του Guardiola στον τίτλο αυτή τη σεζόν.

Είπε στην Premier League Productions: «Αυτοί (Manchester City) είναι πιθανώς φαβορί. Αλλά, όπως είπα, εμένα μου αρέσει λίγο περισσότερο η φετινή Liverpool. Ωστόσο, δεν μπορείς να διαγράψεις τη Manchester City. Είναι μια λαμπρή ποδοσφαιρική ομάδα. Σε κλίμα ανανέωσης, όμως νομίζω με τον Haaland να μπαίνει στο πνεύμα.
Θα είναι ενδιαφέρον. Η Manchester City θα μπορέσει να κερδίσει και την φετινή Premier League? Λογικά μπορεί, γιατί είναι μια δυνατή ποδοσφαιρική ομάδα».

Πρωταθλήτρια την Liverpool προβλέπει ο Paul Scholes
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com