Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευμένος δηλώνει ο John Aldridge για τον Keita

Απογοητευμένος δηλώνει ο John Aldridge για τον Keita

Παραθέτοντας τις σκέψεις του στην Liverpool Echo για την κρίση των τραυματισμών στο κέντρο των Κόκκινων, ο πρώην επιθετικός της Liverpool John Aldridge έγραψε για τον Keita:

«Ήταν τεράστιο χτύπημα να βλέπεις τον Thiago να αποχωρεί τραυματισμένος, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό. Καθώς οι τραυματισμοί συνεχίζουν να αυξάνουν, υπάρχουν δύο παίκτες που ξεχωρίζουν σε αυτόν τον τομέα, οι Thiago και Keita. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους κρατήσεις σε καλή φυσική κατάσταση στη διάρκεια της. O manager γνωρίζει πότε πρέπει να ξεκουράσει τον Jordan Henderson, όπως έκανε πέρυσι και με τον Joel Matip και θα πρέπει να κάνει το ίδιο και με τον Thiago, ο οποίος θα πρέπει να παίξει σε εκείνους τους αγώνες που μπορεί.»

«Όσο για τον Naby Keita, σταμάτησα να ασχολούμαι πλέον. Φαίνεται ότι πάντα κάποιος τραυματισμός θα παραμονεύει γι’ αυτόν. Θέλεις να τον έχεις έτοιμο από πλευράς φυσικής κατάστασης και να του δώσεις ευκαιρίες αλλά μάλλον αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ποτέ δεν πήραμε αυτά που περιμέναμε από τον Keita και αυτό δεν συνέβη με κανέναν άλλο παίκτη που αποκτήσαμε τα τελευταία χρόνια.»

«Ο Oxlade- Chamberlain είναι άλλος ένας παίκτης που δεν μπορεί να έχει την ευκαιρία του και συμπάσχεις γι’ αυτόν διότι υπήρξε τόσο άτυχος.»

«Ο Curtis Jones είχε κι αυτός τα πισωγυρίσματα του και μάλλον έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο χρόνο από όσο θα ήθελε ο ίδιος.»

«Αν ο Klopp πρόκειται να αποκτήσει κάποιον παίκτη στο κέντρο, τότε θα πρέπει να διώξει κάποιον και μάλλον θα είναι αυτός που ο manager πιστεύει ότι δεν θα βγάλει τη χρονιά.»

Γράφοντας τέλος στην εβδομαδιαία στήλη του, ο Aldridge αναφέρθηκε και στον Haaland, ο οποίος είναι ένας ποιοτικός επιθετικός και θα σκοράρει συνέχεια σύμφωνα με τον ίδιο.

«Οι Nunez και Salah θα τον ανταγωνιστούν, όπως και ο Harry Kane. O Nunez κάνει τα ίδια πράγματα και βρίσκει τις γωνίες της εστίας με τα σουτ του, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για τους δύο παίκτες, τους επόμενους μήνες.»
«Η City έχει παίκτες στο κέντρο που μπορούν να αξιοποιήσουν τις ικανότητες του και το είδαμε και στον αγώνα εναντίον της West Ham. Είναι κορυφαίος επιθετικός. Ο Pep Guardiola γνώριζε τι αγόραζε και είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα τους βοηθήσει πάρα πολύ.»

Απογοητευμένος δηλώνει ο John Aldridge για τον Keita
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com