Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο ρεκόρ επίτευξης γκολ για τον Mohamed Salah

Νέο ρεκόρ επίτευξης γκολ για τον Mohamed Salah

Ο Mohamed Salah σκόραρε στον εναρκτήριο αγώνα της Premier League με το γκολ να κάνει το 2-2 στη Fulham, επεκτείνοντας άλλο ένα ρεκόρ κορυφαίας κατηγορίας.

Ήταν ένα απογοητευτικό απόγευμα για τη Liverpool καθώς ήρθαν ισόπαλοι στο Craven Cottage, αλλά ο Salah ήταν ένα από τα λίγα θετικά του παιχνιδιού.

Το ενδεκάρι ξεπέρασε το «χαλαρό» ξεκίνημα των Κόκκινων, για να δώσει ασίστ στον Darwin Nunez και στη συνέχεια να σκοράρει το δικό του, μετά από τα δύο γκολ του Aleksamdar Mitrovic.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Salah σκόραρε στα έξι συνεχόμενα παιχνίδια του στην Premier League, μετά από προηγούμενες προσπάθειες εναντίον της Watford (2017), της West Ham (2018), της Norwich (2019), της Leeds (2020) και της Norwich ξανά (2021).

Κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία της τρέχουσας αγγλικής κορυφαίας κατηγορίας δεν έχει σκοράρει σε πέντε εναρκτήρια παιχνίδια στη σειρά, πόσο μάλλον έξι.

Σε αυτά τα έξι χρόνια, ο Salah βρήκε τα δίχτυα οκτώ φορές – συμπεριλαμβανομένου ενός hat trick στη νίκη με 4-3 επί της Leeds το 2020.

Ο Alan Shearer, ο Wayne Rooney και ο Frank Lampard είναι οι μόνοι άλλοι παίκτες που σημείωσαν οκτώ γκολ συνολικά σε πρεμιέρες και ο Salah το πέτυχε σε λιγότερες από τις μισές εμφανίσεις από οποιονδήποτε από αυτούς.

Ένα όγδοο γκολ οδήγησε τον Salah να απομακρύνεται από τον Jamie Vardy, αν και ο επιθετικός της Leicester θα μπορούσε να ισοφαρίσει ξανά ή ακόμα και να προσπεράσει εάν σκοράρει εναντίον της Brentford την Κυριακή.

Είναι άλλο ένα τρελό κατόρθωμα του Αιγύπτιου, το οποίο έρχεται σε συνέχεια της υπογραφής του νέου τριετούς συμβολαίου του στο Anfield.

Με τον Salah να παραμένει δεσμευμένος μέχρι το 2025, υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμη ευκαιρίες για να επεκταθεί περαιτέρω αυτό το μοναδικό ρεκόρ, με τον 30χρονο αναμφίβολα έναν θρύλο της Premier League.

Νέο ρεκόρ επίτευξης γκολ για τον Mohamed Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com