Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Red fans στα social media: «Ο Nunez το μόνο θετικό»

Red fans στα social media: «Ο Nunez το μόνο θετικό»

Η Liverpool έμεινε στην ισοπαλία από την πρόσφατα προβιβαζόμενη Fulham στο πρώτο της παιχνίδι στην Premier League για το 2022/23, με ορισμένους οπαδούς να υποστηρίζουν ότι η εμφάνιση του Darwin Nunez ήταν «το μόνο θετικό» από το παιχνίδι.

Οι Reds έκαναν ένα ασυνήθιστα αργό ξεκίνημα στο παιχνίδι στο Craven Cottage, με την κεφαλιά του Aleksandar Mitrovic να βάζει τους γηπεδούχους μπροστά στο πρώτο ημίχρονο.

Υπήρξε μικρή βελτίωση από τη Liverpool στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, η οποία απογοητεύτηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Thiago έφυγε κουτσαίνοντας με έναν τραυματισμό στο μηριαίο στο 51ο λεπτό.

Η ομάδα του Jurgen Klopp φαινόταν πολύ πιο δυνατή μετά την είσοδο των Nunez και Harvey Elliott στο παιχνίδι. Ήταν ο Ουρουγουανός που έφερε την ισοφάριση των Reds με ένα έξυπνο τελείωμα, αλλά ο Mitrovic έβαλε ξανά μπροστά τη Fulham από το σημείο του πέναλτι, αφού τον παρέσυρε ο Virgil van Djik μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Ο Nunez συμμετείχε στη δεύτερη ισοφάριση της Liverpool, αφήνοντας τη μπάλα στον Mohamed Salah για να κάνει το 2-2 με 10 λεπτά να απομένουν.

Ο Jordan Henderson βρήκε το δοκάρι στις καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος οι Reds δεν κατάφεραν να βρουν το νικητήριο γκολ.

Ακριβώς όπως έκανε εναντίον της Manchester City στο Community Shield, ο Nunez είχε πραγματικό αντίκτυπο στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλάθλους να θέλουν να τον δουν να ξεκινάει βασικός στην επόμενη αναμέτρηση της Liverpool στην Premier League με την Crystal Palace.

Εκ των υστέρων, η απόφαση του Klopp να ξεκινήσει με τον Roberto Firmino αντί για τον Nunez δεν απέδωσε καρπούς, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα της Liverpool.

Όπως και ο Nunez, μην εκπλαγείτε αν δείτε τον Elliott να ξεκινάει εναντίον της Palace. Ο μέσος έπαιξε μια εξαιρετική πάσα στην προετοιμασία για την πρώτη ισοφάριση των Reds και έδωσε στη Liverpool μια πιο δημιουργική διάσταση στη μεσαία γραμμή.

Δεν ήταν η έναρξη της σεζόν που ήθελε ο Klopp. Χρειάζεται βελτίωση στο Anfield σε εννέα μέρες!

Red fans στα social media: «Ο Nunez το μόνο θετικό»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com