Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Darwin Nunez στο twitter: «Αυτό είναι μόνο η αρχή»

Darwin Nunez στο twitter: «Αυτό είναι μόνο η αρχή»

Ο Darwin Nunez έβαλε ξανά την Liverpool στο παιχνίδι με ένα ανορθόδοξο τελείωμα, καθώς ισοφάρισε 2-2 την Fulham στο Craven Cottage.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, μετά το παιχνίδι, ο Nunez έστειλε ένα μήνυμα στους οπαδούς των Reds.
«Αυτό είναι μόνο η αρχή. Πάμε LFC!» έγραψε ο Ουρουγουανός.

Σε προσωπικό επίπεδο, το απόγευμα δεν θα μπορούσε να κυλίσει καλύτερα για τον 23χρονο επιθετικό. Σκόραρε και στη συνέχεια έδωσε την ασίστ στον Mohamed Salah για το δεύτερο γκολ της Liverpool στο παιχνίδι. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν ταιριάζει με τη δική του εμφάνιση, σε ένα απογοητευτικό απόγευμα για τους Reds.
Δικαιολογημένα ο Jurgen Klopp χρησιμοποίησε τον Nunez ως αλλαγή στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της Liverpool.

Μετά την απογοητευτική ισοπαλία του Σαββάτου, δεν θα έχει πλέον δικαιολογία ο Klopp να τον αφήσει στον πάγκο και στο επόμενο παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι έπαιξε μόλις 40 λεπτά περίπου, ο Darwin ήταν αναμφισβήτητα ο παίκτης του αγώνα για την Liverpool. Η παρουσία του αναστάτωσε αμέσως την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, η οποία μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν αλάνθαστη.

Πριν βρεθεί στην πορεία της μπάλας, μετά την ωραία σέντρα του Salah, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, είχε σχεδόν σκοράρει με τον ίδιο τρόπο στην προηγούμενη φάση.

Στη συνέχεια προκάλεσε σύγχυση στους δύο κεντρικούς αμυντικούς, προτού φέρει τον Salah σε θέση βολής για τη δεύτερη ισοφάριση.

Ο Nunez φαίνεται να έχει αυτή την δεινή ικανότητα να βρίσκει χώρο για τον εαυτό του στο κουτί. Σε μια ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες όπως η Liverpool, αυτό θα μπορούσε να τον κάνει θανατηφόρο.

Έτσι, σε μια συννεφιασμένη μέρα για την Liverpool, ο Nunez ήταν η αχτίδα του ήλιου. Ο Klopp θα περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του, την ερχόμενη Δευτέρα, στο Anfield κόντρα στην Crystal Palace.

Αλλά καθώς θα προσπαθήσει να εντοπίσει τους λόγους, για τους οποίους πήγαν όλα στραβά για την ομάδα του στο Δυτικό Λονδίνο, θα πρέπει τουλάχιστον να αντλήσει λίγη αισιοδοξία από την εμφάνιση του νέου του σέντερ φορ.

Ο Darwin Nunez έβαλε ξανά την Liverpool στο παιχνίδι με ένα ανορθόδοξο τελείωμα, καθώς ισοφάρισε 2-2 την Fulham στο Craven Cottage.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com