Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Didi Hamann: «Στην Liverpool χρειάζονται έναν μεσοεπιθετικό»

Didi Hamann: «Στην Liverpool χρειάζονται έναν μεσοεπιθετικό»

Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων Didi Hamann προειδοποίησε την παλιά του ομάδα ότι θα ήταν καλύτερο να προχωρήσει σε ακόμα μια μεταγραφή.

Οι Κόκκινοι κινήθηκαν γρήγορα στις αρχές του καλοκαιριού αποκτώντας τους Darwin Nunez, Fabio Carvalho και Calvin Ramsay αλλά ο Γερμανός πιστεύει ,δηλώνοντας στο Genting Casino ότι θα έπρεπε να τους απασχολεί η επίτευξη τερμάτων από το κέντρο μετά τη φυγή του Sadio Mane-την οποία αμφισβήτησε ως προς την λογική της ομάδας να τον παραχωρήσει.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Liverpool είναι η έλλειψη ενός καλού μεσοεπιθετικού» είπε.
«Χρειάζονται κάποια τέρματα και από το κέντρο αλλά με τον τρόπο που έχουν στήσει την ομάδα πλέον, δεν βλέπω να το κάνουν(μεταγραφή).» συνέχισε.
«Απομένει να δούμε πως θα αλλάξουν οι δυναμικές της ομάδας γιατί ο Darwin Nunez είναι διαφορετικός από τον Bobby Firmino που απασχολούσε τη θέση του κεντρικού επιθετικού τα τελευταία χρόνια.»
«Εξάλλου έφυγε και ο Sadio Mane, ένας παίκτης που κατά μέσο όρο προσέφερε στην Liverpool, 20 τέρματα και 10 με 15 assists κάθε σεζόν. Απομένει να δούμε αν ο Luis Diaz θα καταφέρει να αναπληρώσει αυτό το κενό.»

«Είχε βέβαια μια καλή αρχή στην καριέρα του στην Liverpool χρειάζεται να δούμε αν έχει τη δυνατότητα να συνεχίζει έτσι κάθε χρονιά.»

Ένας ακόμα παίκτης για τον οποίο οι φήμες οργίασαν όσο αφορά την πιθανή μετακίνηση του στη Juventus είναι ο Bobby Firmino -αν και ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει. Ο Hamann όμως πιστεύει ότι με την απόκτηση του Darwin Nunez και την επιλογή του Diogo Jota δεν επείγει η αντικατάσταση του Βραζιλιάνου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε 12 περίπου μήνες.
Υπέθεσε όμως ότι ο Marco Asensio θα ήταν κατάλληλος μετεγγραφικός στόχος για τους Κόκκινους στην περίπτωση αυτή.
«Η Liverpool δεν χρειάζεται να αντικαταστήσει τον Firmino γιατί έχουν τους Diogo Jota και Darwin Nunez.» είπε και ολοκλήρωσε.
«Ο Marco Asensio όμως είναι παρόμοιος παίκτης με τον Firmino, είναι πολύ ικανός και σε μια ομάδα όπως στην Liverpool η καριέρα του θα αναγεννηθεί.»

Didi Hamann: «Στην Liverpool χρειάζονται έναν μεσοεπιθετικό»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com