Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pep Lijnders: «O Arteta με ήθελε μαζί του στην Arsenal»

Pep Lijnders: «O Arteta με ήθελε μαζί του στην Arsenal»

Ο assistant manager των Κόκκινων Pep Lijnders αποκάλυψε στο βιβλίο του ‘Intensity’ πως απέρριψε την επιθυμία του Arteta, manager της Arsenal για συνεργασία στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο Lijnders έχει εργαστεί δίπλα στον Klopp με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, μετά την αποχώρηση του Zeljko Buvac το 2018 και έχει χαρακτηρισθεί ως ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση των τροπαίων από τους Κόκκινους.
Παραδέχθηκε όμως ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν διαφορετικά μετά την προσέγγιση του Arteta.

«Ο Mikel Arteta με ρώτησε αν θα ήθελα να είμαι ο assistant manager του στην Arsenal, καθώς προετοιμαζόταν για το νέο βήμα στην καριέρα του.» γράφει στο βιβλίο του ο Ολλανδός.
«Κάναμε παρέα βέβαια αρκετά χρόνια πριν στα σεμινάρια Pro License.» «Και η ερώτηση το ήταν αναπάντεχη.»
«Φανταστείτε τον assistant του Pep Guardiola και τον assistant του Jurgen Klopp μαζί στην Arsenal. Πόσο τρελή ιδέα.»
«Ο Mikel όμως εξέφρασε ότι αισθανόταν γιατί μου είπε ‘υπάρχει διαφορά στον τρόπο που έπαιζε πριν η Liverpool και στον τρόπο που παίζει από τη στιγμή που ανέλαβες’. Και αυτός ήταν ο μεγαλύτερος έπαινος που άκουσα από κάποιον.»

Ο έπαινος όμως αυτός δεν ήταν αρκετός για να δελεάσει τον Lijnders να φύγει από την καλοκουρδισμένη μηχανή πλέον της Liverpool της οποίας ήταν αναπόσπαστο μέλος.
«Του αρνήθηκα ευγενικά και λίγους μήνες αργότερα κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια.» γράφει στο βιβλίο του ο Lijnders και σίγουρα όχι μόνο ο Klopp αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο του, που διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας με τον νούμερο 2 στην τεχνική ηγεσία, θα νιώθουν απόλυτα ευχαριστημένοι με την απόφαση του Ολλανδού.

Pep Lijnders: «O Arteta με ήθελε μαζί του στην Arsenal»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com