Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φήμες για συνομιλίες μεταξύ Chelsea και Michael Edwards

Φήμες για συνομιλίες μεταξύ Chelsea και Michael Edwards

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις Liverpool Echo και Daily Mail, η ομάδα του Λονδίνου φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη συνομιλίες με τον πρώην Sporting Director της Liverpool Michael Edwards, αν και για να μπορέσει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του θα πρέπει να ξεπεράσει δύο εμπόδια.

Ο συνιδιοκτήτης της Chelsea, Todd Boehly έχει αναλάβει ο ίδιος τον ρόλο του Sporting Director μετά την αποχώρηση της Marina Granovskaia .
Ο Boehly οδήγησε την ομάδα του σε μια έντονη μεταγραφική δραστηριότητα το καλοκαίρι με τον manager της ομάδας, Thomas Tuchel να παίζει επίσης ενεργό ρόλο στις αποφάσεις του.

Ο Edwards, ο οποίος καθιερώθηκε κατά τη θητεία του στη Liverpool, ως ένας από τους καλύτερους στην συγκεκριμένη θέση, βρισκόταν στο ραντάρ του Boehly από τη στιγμή που έληξε το συμβόλαιο του με τους Κόκκινους.
Ας μην ξεχνάμε ότι έφερε τους Mohamed Salah, Sadio Mane, Alisson Becker και Virgil van Dijk στο Anfield, ενώ διαπραγματεύτηκε και κατάφερε να φέρει στον τραπεζικό λογαριασμό των Κόκκινων ένα τεράστιο ποσό από την πώληση του Coutinho στην Barcelona.
Προσθέστε και τις μεταγραφές των Dominic Solanke και Rhian Brewster που απέφεραν στην Liverpool πάνω από 20 εκατομμύρια λίρες ο καθένας , και γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η ιδιοφυΐα του, η πειθώ αλλά και η επιμονή του στις διαπραγματεύσεις τον κάνουν περιζήτητο.

Τα δύο εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσει όμως η Chelsea για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του έχουν να κάνουν, πρώτον με την απόφαση του ίδιου να μείνει για έναν χρόνο εκτός ποδοσφαίρου πριν αναλάβει κάποια άλλη πρόκληση.
Θα καταφέρει άραγε η ομάδα του Λονδίνου να πείσει τον Edwards, να σταματήσει πρόωρα το διάλειμμα του από τον χώρο του ποδοσφαίρου από τη στιγμή που, ιδανικά, θα τον ήθελε στο πόστο του από τον επόμενο μήνα;

Το δεύτερο και πιο σημαντικό ίσως εμπόδιο είναι το επίπεδο ελέγχου που θα ήταν διατεθειμένοι να του παραχωρήσουν οι νέοι ιδιοκτήτες της Chelsea.
Ακόμα κι αν ο Boehly καταφέρει να τον πείσει να αναλάβει τη θέση του Sporting Director στο Stamford Bridge, θα περίμενε κανείς να του δοθεί η ελευθερία να κινηθεί όπως θα ήθελε ο ίδιος και να ευδοκιμήσει σε αυτόν τον ρόλο όπως και στη Liverpool.
Εύλογα λοιπόν δημιουργείται η απορία για το κατά πόσο οι Tuchel και Edwards θα μπορούσαν να μοιράζονται το ίδιο όραμα.

Φήμες για συνομιλίες μεταξύ Chelsea και Michael Edwards
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com