Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp ενδέχεται να κάνει 3 αλλαγές από τη νίκη στο Community Shield

Ο Klopp ενδέχεται να κάνει 3 αλλαγές από τη νίκη στο Community Shield

Τρεις πιθανές αλλαγές από τη Liverpool στην αρχική ενδεκάδα εναντίον της Fulham ενδέχεται να δούμε από τον Klopp, παιχνίδι που οι Reds θα ξεκινήσουν τη σεζόν τους στην Premier League.

Η Liverpool ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει τη Fulham στο Craven Cottage σε μόλις τέσσερις ημέρες. Θα ξεκινήσει τη σεζόν στην Premier League φυσικά και θα έρθει μέσα σε μια εβδομάδα, μετά από τη νίκη στο Community Shield επί της Manchester City με σκορ 3-1.

Υπάρχει θέληση για να συγκεντρωθεί η Liverpool, λοιπόν. Οι Reds θα αντιμετωπίσουν αυτή τη σεζόν ως «δύο εκκινήσεων» μεταξύ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λέει ο Pep Lijnders, οπότε θα θέλουν να ξεκινήσουν δυνατά.

Και για αυτόν τον λόγο, δεν πιστεύουμε ότι ο Jurgen Klopp θα κάνει πάρα πολλές αλλαγές από την ομάδα που κέρδισε τη City. Βλέπουμε όμως τρεις πιθανές αλλαγές στην πρώιμη εικασία μας στο lineup.

ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Η αλλαγή νούμερο ένα είναι η πιο προφανής – ο Alisson Becker για τον Adrián. Ο Klopp ουσιαστικά το έχει ήδη επιβεβαιώσει, λέγοντας ότι ο Βραζιλιάνος θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Fulham

Εκτός από αυτό, πιστεύουμε ότι ο Ibrahima Konaté μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι εδώ αντί του Joel Matip. Ο τρόπος σκέψης μας εκεί καταλήγει, στο πόσο κατοχή θα θέλει η Liverpool . Φαίνεται ότι πιέζουν πολύ, πολύ ψηλά ακόμα και εκτός έδρας και αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι επιλέγουν τον πιο γρήγορο κεντρικό αμυντικό.

Ο Trent alexander – Arnold και ο Andy Robertson υπάρχει βεβαιότητα, για την παρουσία τους στην αρχική εντεκάδα φυσικά.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Για τους Fabinho και Thiago νιώθουν βεβαιότητα και για αυτούς. Προβλέπουμε δύο εκκινήσεις εκεί λοιπόν και το μόνο ερώτημα είναι αν ο Jordan Henderson θα διατηρήσει τη θέση του.

Πιστεύουμε ότι θα το κάνει, καθώς ο Klopp πιθανότατα θα θέλει τον αρχηγό της Liverpool να ξεκινά το πρώτο παιχνίδι. Υπάρχει ωστόσο, μια πιθανότητα το αφεντικό να βάλει έναν πιο επιθετικό μέσο όπως ο Harvey Elliott στη μάχη εδώ – ίσως ακόμη και ο Fabio Carvalho, δεδομένου του πόσο καλά γνωρίζει τους αντιπάλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Klopp επαίνεσε την εμφάνιση του Naby Keita την Κυριακή. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι θα πάει με τον Henderson, αλλά αυτό φαίνεται λίγο στον αέρα.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Mohamed Salah και ο Luis Diaz θα είναι εκεί, ειδικά καθώς ο Diogo Jota παραμένει εκτός. Εκεί προβλέπουμε την τρίτη μας αλλαγή.

Ο Darwin Nunez έκανε τόσα πολλά όταν μπήκε εναντίον της City, που πιστεύουμε ότι ο Klopp θα μπει στο παιχνίδι με αυτή την ορμή. Βάλε τον από την αρχή, δες τι μπορεί να κάνει και ίσως μπορέσει να χρησιμοποιήσει την αυτοπεποίθηση του για να ενσωματωθεί πιο γρήγορα σε αυτήν την ομάδα της Liverpool.

Φυσικά, κανείς δεν πρέπει να εκπλαγεί αν ο Roberto Firmino διατηρήσει τη θέση του, αλλά η 30λεπτη επίδειξη του Nunez στο King Power μπορεί απλώς να του κερδίσει μια θέση.

Ο Klopp ενδέχεται να κάνει 3 αλλαγές από τη νίκη στο Community Shield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com