Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο»

Klopp: «Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο»

Στα λάθη του πρώτου ημιχρόνου απέδωσε ο Jürgen Klopp τη φιλική ήττα με σκορ 1-0 από την RB Salzburg στην Αυστρία το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Γερμανός για το αποτέλεσμα δήλωσε:

“ Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πάρα πολλά λάθη, τα οποία μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν. Είχαμε και καλές στιγμές, μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει προφανώς σε όλο το παιχνίδι τουλάχιστον τέσσερα ή πέντε γκολ. ”

“ Δεν το κάναμε αυτό γιατί – αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο – ήμασταν πολύ ανοιχτοί, δεν ήμασταν αρκετά συνδεδεμένοι σε στιγμές που χάνουμε την μπάλα. ”

“ Τότε όλα είναι ανοιχτά, είναι σαν ένας αυτοκινητόδρομος με την ταχύτητά τους έτσι είχαν τις ευκαιρίες τους, ειδικά όταν χάνεις απλές πάσες, όπου κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει πραγματικά. Σκόραραν το γκολ τους και η τελευταία μισή ώρα ήταν σαν καταιγίδα, ήμασταν πραγματικά σαν φορτηγό. ”

“ Αλλά δεν τελειώσαμε τις ευκαιρίες μας. Προφανώς θα πρέπει να το συμπεριλάβουμε στο παιχνίδι μας και τότε θα είναι μια χαρά. ”

Για τον αγώνα:

“ Παίξαμε το παιχνίδι μετά πλήρη προπόνηση. Έπρεπε να κάνουμε πολλές αλλαγές – εντάξει, το καταλαβαίνω. ”

“ Για τη Salzburg σίγουρα δεν ήταν φιλικό. Για εμάς ίσχυε το ίδιο. Η Salzburg επιχείρησε σκληρά τάκλιν, αλλά τα πάει πολύ καλά με αυτό. με όλο τον σεβασμό στη Salzburg, τα πάνε πολύ καλά. ”

“ Μερικές φορές δεν μου άρεσαν πολύ τα τάκλιν, αλλά είναι εντάξει, νομίζω ότι δεν έγινε τίποτα εκεί. Όπως είπα, στο πρώτο ημίχρονο πολλά λάθη. Στήσαμε έτσι τα αγόρια και όλα είναι εντάξει, μπορούν να τα πάνε πολύ καλύτερα και είχαν καλές στιγμές επίσης. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Ο Darwin ήταν πολύ συχνά μόνος. Όλοι συμμετείχαν στην ανάπτυξη αλλά μπορούσαμε να περάσουμε τη μπάλα μόνο στον Darwin μέσα στη μεγάλη περιοχή. Είχε τις στιγμές του και παραλίγο να σκοράρει, αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερη υποστήριξη γύρω του. ”

“ Κρατάς απασχολημένους άλλους παίκτες, ώστε να μην μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτόν. Τόσα πολλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο, φανταστείτε να ήταν εκεί στην περιοχή ο Darwin, και αυτό θα βοηθούσε επίσης. ”

“ Όλα τα αγόρια μπορούν να τα πάνε πολύ καλύτερα, δεν πρόκειται για αυτό. Παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο με μια ομάδα που μπορεί να παίξει Champions League, πιθανότατα πρέπει να προκριθεί αλλά λογικά θα παίξει. ” Είπε ο Klopp.

“ Όταν παίζεις ποδόσφαιρο αλλά δεν είσαι συνδεδεμένος, χάνεις την μπάλα, σημαίνει ότι υπάρχει πάντα χώρος για αντεπίθεση. Και αυτό τους δώσαμε. Και αυτό πρέπει να μάθουμε. ”

“ Αυτό το ξέρουμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ίσως δεν το ξέραμε αρκετά καλά και γι’ αυτό δεχθήκαμε το γκολ. ”

Ήττα στην Αυστρία για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com