Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rivaldo: «Μόνο ο Emile Heskey ταίριαζε στο στυλ της Βραζιλίας»

Rivaldo: «Μόνο ο Emile Heskey ταίριαζε στο στυλ της Βραζιλίας»

Ο Emile Heskey αποκάλυψε ότι ο θρύλος της Barcelona, Rivaldo, τον θεωρούσε ως το μοναδικό μέλος της ομάδας της Αγγλίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, που θα μπορούσε να παίξει στην ομάδα της Βραζιλίας.

Οι δύο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι στη φάση των οκτώ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002, στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, με τη Βραζιλία να γυρίζει το παιχνίδι και να οδεύει ακάθεκτη στην πορεία προς την κατάκτηση του πέμπτου της παγκόσμιου τίτλου.

Πριν από τον αγώνα, ο Rivaldo ανέφερε ποιο μέλος της ομάδας της Αγγλίας πίστευε ότι θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στον τρόπο παιχνιδιού της Βραζιλίας.

Μιλώντας στο talkSPORT, ο Heskey εξήγησε: «Παίξαμε με τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 και ο Rivaldo σε μια συνέντευξη του ανέφερε ποιο παίκτη από την ομάδα της Αγγλίας θα έπαιρνε στην ομάδα της Βραζιλίας».

«Με διάλεξε… Ήμουν μια χαρά με αυτό! Ήξερα ότι μπορούσα να ταιριάξω καλά σε αυτή την ομάδα της Βραζιλίας, αλλά με χλεύασαν γι’ αυτό».

Ερωτηθείς γιατί ο Rivaldo τον επέλεξε από κάποια άλλα αστέρια της ομάδας του Sven-Goran Eriksson, πρόσθεσε: «Επειδή έπαιξε εναντίον μου. Είδε το τι μπορώ να προσφέρω σε μια ομάδα με το παιχνίδι μου».

«Έπαιξα με την Liverpool απέναντί ​​του, όταν ήταν στην Barcelona. Πήραμε την ισοπαλία στην έδρα τους και τους κερδίσαμε στο σπίτι μας, οπότε είχε δει όλα όσα πρόσφερα στο παιχνίδι της ομάδας».

Πριν από τη συνάντηση των προημιτελικών στην Shizuoka, ο Rivaldo δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool: «Ο Heskey έχει επικριθεί έντονα από ορισμένους Άγγλους οπαδούς, αλλά η άποψη μου είναι εντελώς αντίθετη».

«Έπαιξα εναντίον του με την Barcelona στο Champions League και συνειδητοποίησα πόσο ποιοτικός παίκτης ήταν και πόση δύναμη είχε στο παιχνίδι του».

«Είπα στους άλλους παίκτες της Βραζιλίας πόσο επικίνδυνος είναι και πως θαυμάζω τον τρόπο που επιτίθεται στην Premiership. Έτσι, όταν με ρωτάτε ποιος Άγγλος πιστεύω ότι θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στο παιχνίδι της ομάδας μου, της Βραζιλίας, λέω τον Heskey! »

Ο Heskey πραγματοποίησε συνολικά 62 εμφανίσεις για την Αγγλία, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, παίζοντας σε δύο Μουντιάλ και σημείωσε 7 γκολ για τη χώρα του.

Rivaldo: «Μόνο ο Emile Heskey ταίριαζε στο στυλ της Βραζιλίας»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com