Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι είπε ο Klopp στο ημίχρονο του Man. United – Liverpool 0-5;

Τι είπε ο Klopp στο ημίχρονο του Man. United – Liverpool 0-5;

Σε ένα απόσπασμα από το καινούριο του βιβλίο ‘Intensity: Inside Liverpool FC – Our Identity’ , ο βοηθός του Klopp, Pep Lijnders, αναφέρεται στη σπουδαιότητα του αποτελέσματος των Reds στην έδρα του πιο μεγάλου τους αντιπάλου. 

Αναλύει πόσο σημαντική υπήρξε η συνεισφορά του Bobby Firmino στο άνοιγμα χώρων για τους Diogo Jota και Mo Salah, οι οποίοι εν τέλει σκόραραν ένα και τρία γκολ αντίστοιχα. Επικροτεί το ρόλο του Firmino και την επιρροή του στην ομάδα, χαρακτηρίζοντας τον παίχτη παγκόσμιας κλάσης.

Στη κλασική ομιλία του ημιχρόνου, όπου το σκορ ήταν ήδη 0-4, ο Klopp και οι συνεργάτες του ζήτησαν κι άλλη βελτίωση από τους παίχτες σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού τους και απαίτησαν να παραμείνουν πιστοί στο πλάνο.

Αναμφίβολα είχαν αντιληφθεί ότι είχαν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια και δεν ήθελαν να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη.

Ο ίδιος ο Pep Lijnders, τέλος, εκθειάζει τον Ibrahima Konate για την εξαιρετική του παρουσία στο παιχνίδι, αλλά ξεχωρίζει ως τη καλύτερη στιγμή του αγώνα την τρομερή ασσίστ του Jordan Henderson, που με ένα άγγιγμα με το εξωτερικό φάλτσο, έφερε τον Mohamed Salah απέναντι από τον De Gea, με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Ο Mo Salah διαμορφώνει το 0-5 στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com