Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ ικανοποιημένος ο Klopp με τις μεταγραφικές κινήσεις

Πολύ ικανοποιημένος ο Klopp με τις μεταγραφικές κινήσεις

Σύμφωνα με πηγές από τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Jurgen Klopp παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τις κινήσεις της ομάδας στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, όσο και με τη ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν οι κόκκινοι, γεγονός που του επιτρέπει να δουλέψει με όλους τους παίχτες του στη προετοιμασία.

Όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε ένα ήσυχο υπόλοιπο καλοκαιριού όσων αφορά τις προσθήκες, καθώς δε προβλέπεται να κινηθεί η ομάδα για άλλο ποδοσφαιριστήμετά την έλευση των Darwin Nunez, Fabio Carvalho και Calvin Ramsey στο Anfield.

Από την άλλη, πιθανότατα να υπάρξει κινητικότητα όσων αφορά τις αποχωρήσεις. Οι Mane, Origi, Davies, Minamino,Williams αποτελούν ήδη οριστικά παρελθόν, ενώ ανοιχτή στη παραχώρηση του κεντρικού αμυντικού Nathaniel Phillips για 15 εκ. λίρες παρουσιάζεται η ομάδα.

Μετέωρο κρίνεται και το μέλλον του Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ήδη έχουν ηχήσει σειρήνες από έτερες ομάδες της Premier League (Aston Villa και West Ham United) . Ο διεθνής μέσος αναζητά περισσότερο και πιο σταθερό χρόνο συμμετοχής.

Η αγκαλιά του Klopp στον Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com