Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φημολογία περί πρότασης της Juventus για Firmino

Φημολογία περί πρότασης της Juventus για Firmino

Έντονη φημολογία περί πρότασης της Juventus στη Liverpool για την απόκτηση του Bobby Firmino αναπτύχθηκε την Κυριακή από Ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Βραζιλιάνος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με τη Liverpool και πριν την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο Anfield, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα, κάτι όμως που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με το Tutto Juve, ο σύλλογος του Τορίνου κατέθεσε επίσημη πρόταση στους Reds, ύψους £19.5 εκατομμυρίων για τον επιθετικό, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο αν θα μπουν οι Κυπελλούχοι Αγγλίας σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Η Liverpool ECHO, από την πλευρά της, τονίζει πως οι Reds δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσουν τον παίκτη το φετινό καλοκαίρι ή να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του.

Ο Bobby ξεκίνησε βασικός μαζί με τους Mo Salah και Luis Diaz στην Κόκκινη επίθεση στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην RB Leipzig και φυσικά αναμένεται να έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο και την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα του Jürgen Klopp.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν τα Ιταλικά δημοσιεύματα αληθεύουν ή αν για ακόμη μια φορά έχουμε να κάνουμε με μυθεύματα Ιταλικής προσελεύσεως.

Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του μπαίνει ο Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com