Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μετεγγραφικό «ενδιαφέρον» στην ομάδα της Liverpool

Μετεγγραφικό «ενδιαφέρον» στην ομάδα της Liverpool

Η Liverpool έχει κάνει πολλές καλές δουλειές αυτό το καλοκαίρι, με μετεγγραφές να έρχονται και να φεύγουν από τον σύλλογο.

Οι μετεγγραφές των Darwin Nunez, Fabio Carvalho και Calvin Ramsey προσθέτουν μια νέα δυναμική στην ομάδα. Ενώ οι Sadio Mane, Divock Origi, Ben Davies, Neco Williams και Takumi Minamino, αποχώρησαν από τον σύλλογο.

Με την περίοδο των μετεγγραφών να πλησιάζει στις τελευταίες της εβδομάδες, οι Reds συνδέονται όλο και περισσότερο με την απόκτηση ενός μέσου, με τις τελευταίες φήμες να τους συνδέουν με μια ελεύθερη μετεγγραφή που θα μπορούσε να είναι μια ακόμη λύση για τον Jurgen Klopp.

Ο παίκτης που φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο είναι ο ελεύθερος ποδοσφαιριστής Florian Grillitsch, ο οποίος έφυγε από τη Bundesliga και την ομάδα της Hoffenheim στο τέλος της σεζόν με τη λήξη του συμβολαίου του.

Ενδιαφέρον για τον παίχτη έχουν εκδηλώσει σύλλογοι όπως η Napoli, η Arsenal, η Roma αλλά και η Brighton να είναι αυτή – σύμφωνα με την Athletic να κινείται πιο έντονα, ώστε να καλύψει το κενό του Yves Bissouma που έφυγε το καλοκαίρι από τον σύλλογο.

Ως μια εξαιρετική επιλογή για τη μεσαία γραμμή, θεωρείται από ανθρώπους του συλλόγου ο Grillitsch θα μπορούσε να προσφέρει κάλυψη στον Fabinho ως το νούμερο έξι, αλλά θα μπορούσε επίσης να συμπληρώσει ως νούμερο οκτώ εάν χρειαστεί.

Οι Reds έχουν τον αρχηγό Jordan Henderson και τον βετεράνο James Milner σύμφωνα με δηλώσεις του Jurgen Klopp ικανούς να καλύψουν τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ – καθώς και τον νεαρό Tyler Morton (αν χρειαστεί και μείνει τελικά στην Ομάδα καθώς επίκειται δανεισμός του νεαρού στην Blackburn), αλλά ο 26χρονος θα μπορούσε να λύσει ακόμη μια επιλογή στη μεσαία γραμμή με μια συμφωνία χαμηλού κόστους.

Πρώτον, αξίζει 14 εκατομμύρια λίρες και έχει εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, καθώς έχει αγωνισθεί σε Bundesliga, Europa League και UEFA Champions League.

Ένα βασικό στατιστικό είναι το στυλ παιχνιδιού του Grillitsch, ο οποίος είχε κατά μέσο όρο πιο ακριβείς μακριές μπάλες από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στην Bundesliga την περασμένη σεζόν (6,6). Ενώ ο Fabinho είχε μόνο 2,1 ανά παιχνίδι την περασμένη σεζόν.

Όσον αφορά τις τάσεις του να παίζει μπάλα, ο Smarterscout (μέσω The Athletic) έδωσε στον Grillitsch βαθμολογία 74/99 για προοδευτικές πάσες και 87/99 για xG από την εξέλιξη της μπάλας. Αυτά τα στατιστικά μας λένε ότι του αρέσει να παίζει θετικό και προοδευτικό ποδόσφαιρο – ένα χαρακτηριστικό που θα ταίριαζε αβίαστα στο σύστημα του Klopp.

Δεν θα έχει πιθανώς υψηλό μισθό, δεν θα περιμένει να ξεκινήσει κάθε παιχνίδι και θα ήταν πολύ πιθανό να είναι χαρούμενος ως παίκτης – μέλος μιας ελίτ Ομάδας. Κάτι που φαίνεται να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Μετεγγραφικό «ενδιαφέρον» στην ομάδα της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com