Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Andy Robertson: «Είχα νιώσει το μίσος στο Twitter τότε!»

Andy Robertson: «Είχα νιώσει το μίσος στο Twitter τότε!»

Μιλώντας στην The Athletic ο αριστερός αμυντικός των Κόκκινων Andy Robertson, παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την αντίδραση που προέκυψε μετά το μοιραίο λάθος του, εναντίον της Napoli το 2019.

Εκείνη την περίοδο οι Κόκκινοι ήταν αισιόδοξοι ότι θα μπορούσαν να κατακτήσουν και πάλι το Champions League, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Και ήταν πιθανό κάτι τέτοιο αφού η απόδοση τους, στην αρχή της σαιζόν, ήταν εξαιρετική.
Θεωρούνταν μάλιστα φαβορί για να σηκώσουν και πάλι το βαρύτιμο τρόπαιο.

Θα πρέπει να ειπωθεί πάντως ότι είχαν τα προβλήματα τους. Η Liverpool θα παρέμενε αήττητη στην Premier League μέχρι το 2020 αλλά η αγωνιστική τους εικόνα στο Champions League δεν συμβάδιζε με εκείνη του πρωταθλήματος.
Ένας από τους χειρότερους τους μάλιστα αγώνες στην Ευρώπη θεωρήθηκε ότι ήταν η ήττα με 2-0 από τη Napoli στην Ιταλία, στον οποίο το πρώτο γκολ προήλθε από λάθος του Andy Robertson.

Ο Σκωτσέζος παραχώρησε πέναλτι στους Ιταλούς, με αποτέλεσμα ο Mertens στη συνέχεια εκτελώντας το να κάνει το 1-0 στο 82ο λεπτό. Σχετικά γρήγορα έγινε και το 2-0 και οι Κόκκινοι προσγειώθηκαν γρήγορα στην πραγματικότητα. Η πορεία στο Champions League δεν θα ήταν περίπατος.

Το πραγματικό σοκ όμως ήταν αυτό που ακολούθησε και συγκεκριμένα η αντίδραση κάποιων ‘οπαδών’ στο Twitter με στόχο τον Robertson.
Ο παίκτης απενεργοποίησε τον λογαριασμό του, κάτι που προφανώς θα έκαναν οι περισσότεροι, σε μια προσπάθεια να αγνοήσει τους υβριστές.
Δυστυχώς όμως η κίνηση του αυτή απέφερε περισσότερο φως στην όλη κατάσταση με αποτέλεσμα ο Robertson να χαρακτηρίσει την απόφαση του ως ‘καταστροφή’ και να αναρωτιέται πως είναι δυνατόν τέτοιου είδους ύβρεις να γίνονται αποδεκτές στο ποδόσφαιρο.

«Στην πραγματικότητα ήθελα να διαγράψω το Twitter» είπε ο Robertson. «Δεν ήθελα απλώς να το απενεργοποιήσω αλλά τελικά αυτό έκανα με αποτέλεσμα να δραματοποιηθεί η κατάσταση , κάτι που προφανώς ήταν καταστροφή για μένα.» συνέχισε.
«Εκείνη τη χρονική στιγμή υπήρχε τόσο αρνητική διάθεση στο Twitter και ακόμα πιστεύω ότι σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει περισσότερο αρνητική διάθεση από ότι θετική.»
«Μετά τον αγώνα με τη Napoli υπήρχε πολύ μίσος. ‘Οπαδοί’ το εκτόξευαν. Είναι αυτό μέρος του ποδοσφαίρου; Γιατί γίνεται αποδεκτό;»
«Δεν με πειράζει εάν κάνουμε λάθη και οι άνθρωποι λένε..’Ααα..Μας κόστισες τον αγώνα’. Αλλά όταν αρχίζουν και εκτοξεύουν κατάρες για να τελειώσει με σοβαρό τραυματισμό η καριέρα σου ή λένε πράγματα για τα μέλη της οικογένειας σου -κάποιοι από τους συμπαίκτες μου το έζησαν και αυτό, τότε κάτι πάει πολύ στραβά.»

Είναι αδύνατο να διαφωνήσει κανείς με τον Robertson -ο οποίος έδινε συνέντευξη για την υποστήριξη του EE Hope United, σε αυτό το θέμα.
Η EE Hope United έχει ως σκοπό να σταματήσει τη διασπορά του μίσους στο διαδίκτυο.

Εκείνη μάλιστα την περίοδο ο Σκωτσέζος αμυντικός δεν ήταν απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και ας σημειωθεί ότι κάποιους μήνες νωρίτερα είχε βοηθήσει τους Κόκκινους στην κατάκτηση του Champions League στη Μαδρίτη.

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανυπόφορη και με τι κόστος για την ψυχική του υγεία θα μπορούσε να εξελιχθεί μια τέτοια κατάσταση για κάποιον παίκτη που δεν είναι ακόμα τόσο αναγνωρίσιμος όσο ο Robertson.

Andy Robertson: «Είχα νιώσει το μίσος στο Twitter τότε!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com