Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tom Hill: «Απίστευτη και εξωπραγματική η εμπειρία της tour»

Tom Hill: «Απίστευτη και εξωπραγματική η εμπειρία της tour»

Ο 19χρονος επιθετικός των Κόκκινων περίμενε 20 μήνες για αυτήν τη στιγμή.

Και ήρθε στο φιλικό αγώνα εναντίον της ManchesterUnited όταν και έκανε το ντεμπούτο του.

Η ιστορία του Tom Hill- ενός από τους παίκτες για τον οποίο η Ακαδημία τρέφει σοβαρές ελπίδες είναι μια υπέροχη ιστορία από αυτές δικαιώνουν τη φήμη των Κόκκινων περί οικογενειακού περιβάλλοντος ,συντροφικότητας και δικαίωσης για τους παίκτες που αγωνίζονται για να τα καταφέρουν.

Ο μικρός έζησε για δύο χρόνια σχεδόν, στιγμές πόνου και απογοήτευσης μετά τα προβλήματα των τραυματισμών του που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2020.

Δικαιώθηκε λοιπόν για την επιμονή του, όταν στο 2οημίχρονο του φιλικού εναντίον της Manchester Unitedπήρε το ‘κάλεσμα’ να συμπληρώσει για σχεδόν μισή ώρα την επιθετική γραμμή δίπλα στους Darwin Nunez και Mo Salah, μπροστά σε 50.000 θεατές.

«Ήταν υπέροχο.» είπε ο γεννημένος στο Formby , επιθετικός των Κόκκινων.

«Το συναίσθημα ήταν πολύ δυνατό. Να μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο μαζί με κάποιους από τα είδωλα μου. Ήταν απίστευτο

«Όταν μπήκα είχα βέβαια το μυαλό μου στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος όταν κάθισα ,συνειδητοποίησα τι έγινε. Ήταν ένα πραγματικά ωραίο κατόρθωμα αν σκεφτεί κανείς για πόσο καιρό ήμουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.» συνέχισε.

«Ένιωσα σαν να εργάστηκα εδώ και 20 μήνες για αυτήν τη στιγμή και ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο στο μέλλον

Ο Hill ανακάλυψε δύο μέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ασιατική tour ότι είχε συμπεριληφθεί το όνομα του στην αποστολή των 37 παικτών ,και όπως είπε ένιωσε συγκίνηση κατά τη διάρκεια του 12ωρου ταξιδιού, αναλογιζόμενος τη δύσκολη περίοδο που είχε διανύσει με τους τραυματισμούς του.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχα προπονηθεί βέβαια με την πρώτη ομάδα και συνεπώς κάτι είχα υποψιαστεί αλλά δεν ήθελα να έχω φρούδες ελπίδες.» είπε.

«Όταν το έμαθα, τρελάθηκα και πήρα κατευθείαν τηλέφωνο στην οικογένεια μου για να τους το πω. Ένιωσαν το ίδιο και εκείνοι. Ήταν δίπλα μου συνεχώς σε όλη αυτήν την περίοδο της προσωπικής δοκιμασίας και ένιωσαν υπέροχα όταν τους είπα τα καλά νέα, ότι θα είχα την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία της tour

«Το επιτελείο των προπονητών με υποστήριξε πραγματικά και μου είπαν να το απολαύσω χωρίς να πιέσω υπερβολικά τον εαυτό μου γιατί προφανώς ήμουν εκτός δράσης για αρκετό καιρό

Η αρχή των προβλημάτων του Hill ήταν ο τραυματισμός του στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο-ο οποίος τραυματισμός απαιτεί αρκετή υπομονή, και συνεχίστηκαν με προβλήματα στην κνήμη και στην πλάτη με αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά η επιστροφή του.

Καθώς οι μέρες του ξεκινούσαν στις 9 το πρωί και τελείωναν αργά το βράδυ με φυσιοθεραπεία και δουλειά στο γυμναστήριο μπορούσε να βλέπει από τα παράθυρα τους συμπαίκτες του να προπονούνται στο AXATraining Centre.

Είναι προφανές ότι σε τέτοιου είδους στιγμές ο καθένας μπορεί να νιώσει μοναξιά και να αναρωτηθεί αν αξίζει η όλη προσπάθεια.

«Μου πέρασε από το μυαλό» παραδέχτηκε ο Hill.

«Αλλά η οικογένεια μου βρισκόταν εκεί, δίπλα μου. Μπορούσα να εκμυστηρευτώ τα πάντα στην οικογένεια μου, να γυρίσω σπίτι και να μιλήσω με τη μητέρα μου.» είπε.

«Είχα πάντα την υποστήριξη της όπως και του πατέρα μου και του αδελφού μου

«Νιώθω αρκετά τυχερός που έχω μια τόσο δυνατή οικογένεια και δεν μένω απλά στο σπίτι με τους γονείς.» συνέχισε.

Όπως παραδέχεται, το ψάρεμα-όσο και αν φαίνεται παράξενο, τον βοήθησε επίσης να χαλαρώνει.

«Μπορεί να βρωμάει μετά το αυτοκίνητο, αλλά περιστασιακά δεν με πειράζει να πηγαίνω που και που για ψάρεμα» λέει.

Ο Hill θα μπορούσε να παίξει και στον 2ο αγώνα των Κόκκινων, εναντίον της Crystal Palace, και θέλει να εντυπωσιάσει και πάλι τον Klopp και το προπονητικό επιτελείο με την απόδοση του, αλλά οι προσωπικοί στόχοι που έχει θέσει-δεδομένων των δοκιμασιών του παρελθόντος, είναι ρεαλιστικοί.

«Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο στον αγωνιστικό χώρο με την συμμετοχή μου σε αγώνες ώστε να επανέλθω στη φυσική κατάσταση που βρισκόμουν πριν τους τραυματισμούς μου» είπε.

«Υπήρξαν αρκετές στιγμές στο παρελθόν που πίστεψα ότι θα επέστρεφα. Αλλά δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις πόσο γρήγορα αλλάζουν οι καταστάσεις.»

«Φυσικά τα κατάφερα τελικά ,επέστρεψα , και είμαι γυμνασμένος.»

«Η συμμετοχή μου δε στην tour είναι μια απίστευτη και εξωπραγματική εμπειρία

«Δεν έχω θέσει πάντως πολλούς στόχους. Εστιάζω στην κάθε μέρα.» ολοκλήρωσε.

Ενθουσιασμένος ο Tom Hill.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com