Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Billy Hogan: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε στις tour»

Billy Hogan: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε στις tour»

Ο CEO των Κόκκινων, Billy Hogan έδωσε συνέντευξη στο επίσημο site της Liverpool-από την Bangkok, ενόψει του σημερινού αγώνα εναντίον της Manchester United, και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το ξεκίνημα της προετοιμασίας στην Ασία.

Τον Jurgen Klopp και την ομάδα του υποδέχθηκαν χιλιάδες οπαδοί στο αεροδρόμιο αλλά και στο ξενοδοχείο καθώς οι Κόκκινοι επέστρεψαν και πάλι στην ήπειρο, για πρώτη φορά μετά το 2017.

Ερώτηση: Billy, φτάσατε στην Ταιλάνδη πριν από λίγες ώρες. Ποια είναι τα συναισθήματα της επιστροφής σε tour προετοιμασίας; Είναι η πρώτη φορά από το 2019 έτσι δεν είναι;

Hogan: Νιώθουμε υπέροχα. Όπως είπατε είναι η πρώτη φορά από το 2019 αφού η Πανδημία μας επηρέασε τα καλοκαίρια του 2020 και του 2021.

Οπότε καταρχήν θα πρέπει να πούμε ότι είναι υπέροχο που επιστρέψαμε στις tour. Είναι απίστευτη η εμπειρία να συμμετέχει κανείς σε τέτοια ως μέλος της ομάδας και μας υπενθυμίζουν πόσο δημοφιλής είναι η ομάδα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι υπέροχο που επιστρέψαμε στην Ταιλάνδη και η υποδοχή που τύχαμε στο αεροδρόμιο ήταν εκπληκτική-χιλιάδες οπαδοί περίμεναν την προσγείωση του αεροπλάνου, αλλά και όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο μας περίμενε ακόμα μια ομάδα χιλιάδων ανθρώπων και εκεί.

Είναι φανταστικό που επιστρέψαμε και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για την tour.

Ερώτηση: Γιατί είναι τόσο σημαντικό για την ομάδα; Γιατί είναι σημαντικό για τους οπαδούς;

Ηοgan: Καταρχήν είναι σημαντικό για την ομάδα γιατί αυτή είναι μια ευκαιρία να φέρουμε πραγματικά την ομάδα στους οπαδούς μας. Όπως γνωρίζετε, οι περισσότεροι από τους οπαδούς μας σε παγκόσμιο επίπεδο δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να έρθουν στο Anfield, δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δουν την ομάδα να παίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οπότε αυτή είναι μια καλή ευκαιρία αλληλεπίδρασης -για αυτούς, με την ομάδα ,σε προσωπικό επίπεδο. Είναι σημαντικό για την ομάδα ,η οποία έχει εκατοντάδες εκατομμυρίων οπαδών σε όλον τον κόσμο ,να μπορεί να φέρει τους παίκτες κοντά τους, και αυτή είναι η περίοδος της σαιζόν που μπορούμε να το κάνουμε.

Είναι σημαντικό από την πλευρά της ομάδας γιατί είναι μια ευκαιρία να εργαστούμε στενά με τους συνεργάτες μας-ένας αριθμός των οποίων έχουν επιχειρηματικά συμφέροντα ειδικά στην Ασία, για όσο καιρό θα είμαστε σε αυτήν την tour.

Και είναι μια ευκαιρία για όλους μας, τους οπαδούς, την ομάδα και τους συνεργάτες μας, αφού υπάρχουν πολλές και διαφορετικές κοινωνικές εκδηλώσεις -στις οποίες θα συμμετάσχουν και πρώην παίκτες μας, για να συνεργαστούμε όλοι μαζί.

Ερώτηση: Όλοι οι νέοι παίκτες μας μιλούν για τους φανατικούς οπαδούς της Liverpool. Αλλά το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς θα το διαπιστώσουν αυτό τόσο σύντομα πρέπει να είναι εκπληκτικό για αυτούς έτσι δεν είναι;

Hogan: Έτσι νομίζω. Θα πω ξανά ότι η υποδοχή που τύχαμε τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο ξενοδοχείο είναι μια εμπειρία που μπορεί να τη ζήσει μόνο προσωπικά κάποιος.

Δεν περιγράφεται εύκολα.

Μου αρέσει να λέω ότι είναι σαν να ταξιδεύεις με τους Beatles. Εμφανίζεσαι και βλέπεις χιλιάδες ανθρώπους γύρω σου. Οπότε νομίζω ότι δίνει μια ιδέα στους παίκτες και ειδικά στους νέους, την αίσθηση του τι σημαίνει αυτή η ομάδα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ερώτηση: Είναι μια έντονη από πλευράς δραστηριοτήτων περίοδος προετοιμασίας. Και το ίδιο θα πρέπει να είναι και για εσάς όσο αφορά θέματα εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Σωστά;

Hogan: Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά για τη δουλειά που έχει γίνει όσο αφορά την ομάδα προφανώς. Ήταν εξαιρετική η δουλειά από τον Julian Ward, την ομάδα και τον Jurgen και το τεχνικό επιτελείο του σίγουρα.

Έγιναν πολύ καλές μεταγραφές καθώς και μερικές σημαντικές ανανεώσεις οπότε είμαι σίγουρος ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Εκτός αγωνιστικού χώρου είμαστε επίσης πολύ απασχολημένοι. Είχαμε τρεις συναυλίες στο Anfield, με τους Elton John, Rolling Stones και τους TheEagles, ενώ στη συνέχεια αντικαταστήσαμε τον χλοοτάπητα, ο οποίος δείχνει φανταστικός κάτι που είναι υπέροχο για τη νέα σαιζόν.

Έχουμε επίσης και την επέκταση του Anfield Road όπου την Δευτέρα θα τοποθετηθούν τρακόσιοι τόνοι υλικού που θα δέσουν την οροφή. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή από πλευράς ανοικοδόμησης κάτι που θα μας επιτρέψει να ασχοληθούμε αρκετά με την επέκταση εκεί. Τις τελευταίες εβδομάδες είμασταν εξαιρετικά απασχολημένοι. Προφανώς είχαμε και κάποιες εξελίξεις όσο αφορά του τι έγινε στον Τελικό στο Παρίσι, με την ανεξάρτητη έρευνα της UEFA ,και φυσικά έπρεπε να ενημερώνουμε τους οπαδούς μας συνεχώς για αυτό το θέμα.

Ερώτηση: Όλα τα μάτια πλέον θα είναι στραμμένα στους δύο μεγάλους φιλικούς αγώνες με αντίπαλους ομάδες της Premier League- ένας εκ των οποίων θεωρείται ο πιο μεγάλος μας αντίπαλος…

Hogan: Θα είναι συναρπαστικό. Όποτε παίζουμε με την Manchester United είναι ένα μεγάλο γεγονός και είναι μια ευκαιρία για τους οπαδούς μας στην Ασία να δουν έναν τέτοιο αγώνα που δεν γίνεται και τόσο συχνά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι λοιπόν μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε αυτήν την αντιπαλότητα στους οπαδούς μας στην Ασία αν και έχουμε το νου μας και στον αγώνα εναντίον της Crystal Palace ,στη Σιγκαπούρη, στο τέλος της εβδομάδας.

Θα είναι δύο συναρπαστικοί αγώνες. Φυσικά είναι περίοδος προετοιμασίας και οι παίκτες προσπαθούν να ξαναβρούν τη φόρμα τους, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι ανταγωνιστικοί.

Ερώτηση: Τέλος, Billy μίλησε μας και το LFC Foundation.  Πάντα θεωρούνταν ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτές τις tour- ειδικά τώρα με τη συμμετοχή πρώην θρυλικών παικτών. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό μέρος της ομάδας όταν είμαστε εκτός του Liverpool έτσι δεν είναι;

Hogan: Τεράστιο μέρος της ομάδας. Είναι η σημασία που δίνουμε στην κοινότητα και ειλικρινά η ευθύνη που έχουμε ως ομάδα της κοινότητας. Νομίζω ότι αν το επεκτείνουμε αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο , είναι μια ευκαιρία για εμάς να κάνουμε διάφορα πράγματα στις κοινωνίες των διαφόρων τοποθεσιών στις οποίες ερχόμαστε. Όπως είπατε το Foundation είναι εδώ και θα συνεργαστεί πολύ στενά με τους πρώην θρυλικούς παίκτες της Liverpool. Θα είναι ο Ian Rush πρεσβευτής της ομάδας, εδώ αλλά και άλλοι πρώην παίκτες, ενώ προσωπικά θα παραβρεθώ σε μια τέτοια εκδήλωση. Θα ασχοληθούν με διάφορες πρωτοβουλίες εδώ, όπως κλινικές ποδοσφαίρου στην Ταιλάνδη αλλά και στη Σιγκαπούρη. Είναι νομίζω εξαιρετικά σημαντικό εκτός από τους αγώνες να επιστρέφουμε ότι μπορούμε στις κοινότητες.

Η Liverpool επέστρεψε στην Ασία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com