Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαστε περήφανοι για τον Neco»

Klopp: «Είμαστε περήφανοι για τον Neco»

Για τη μεταγραφή του Neco Williams στη Nottingham Forest μίλησε ο Jürgen Klopp, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως όλοι στην ομάδα είναι περήφανοι για εκείνον.

Ο Klopp ανέφερε για τη μεταγραφή:

“ Είναι υπέροχα νέα για τον Neco – μια τέλεια κίνηση από πολλές απόψεις. Είναι ένα λαμπρό, συναρπαστικό ταλέντο και πηγαίνει σε ένα club που κινείται προς τα πάνω αυτή τη στιγμή. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του προπονητή τους και γνωρίζει τον Neco από τότε που ήταν προπονητής στην Ακαδημία μας. ”

“ Πιστεύω ότι θα είναι ιδανικοί ο ένας για τον άλλον. Έχει ήδη πετύχει τόσα πολλά, αλλά έρχονται ακόμη περισσότερα. Εμπειρία στην Premier League και στο Champions League με εμάς, μια άνοδος την περασμένη σεζόν με τη Fulham, που τον πρόσεξε εξαιρετικά. ”

“ Πρέπει να πω, ότι συνείσφερε στα τρόπαια μας σίγουρα, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ουαλίας και να πάει σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι εύκολο να τον αφήσεις να φύγει αν είμαι ειλικρινής, αλλά του αξίζει να παίζει τακτικά. ”

“ Έχει κερδίσει το δικαίωμα να είναι έτοιμος για τη διεθνή ομάδα του για αυτό το τουρνουά που έρχεται τον χειμώνα. Είμαι περήφανος για το ρόλο που παίξαμε στην ανάπτυξη και την εξέλιξή του – εννοώ ολόκληρο τον σύλλογο, όχι μόνο ως προπονητής, αλλά όλο το ομαδικό περιβάλλον. ”

“ Η Ακαδημία μας αξίζει μια ειδική αναφορά. Παράγουν τόσο πολύ ταλέντο και η εξέλιξη του Neco είναι κάτι για το οποίο μπορούν να είναι πολύ περήφανοι. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ανυπομονούμε να τον δούμε να συνεχίζει το ταξίδι του, αν και τώρα από απόσταση. ”

Ο Neco Williams συνεχίζει στη Forest.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com