Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/7/1984 Γεννιέται ο Mark González (vid)

Σαν σήμερα: 10/7/1984 Γεννιέται ο Mark González (vid)

Σαν σήμερα γεννιέται στο Durban της Ν. Αφρικής, ο διεθνής Χιλιανός πρώην ακραίος μεσοεπιθετικός της Liverpool, Mark Dennis González Hoffmann.

Η επαφή του Mark González με το ποδόσφαιρο ήταν αναπόφευκτη καθώς ο πατέρας του ήταν ποδοσφαιριστής επίσης στους Durban Bush Bucks. Σε ηλικία 10 ετών θα επιστρέψει με την μητέρα του στην Χιλή, όπου θα ενταχθεί στις Ακαδημίες της SG Borken κι αργότερα της Universidad Católica.

Από εκεί θα βρεθεί στην Albacete το 2004, όντας διεθνής με την Εθνική ομάδα της Χιλής, όπου και θα τραβήξει την προσοχή των συνεργατών του Rafa Benitez και του ίδιου του Ισπανού manager των Reds. Οι προσπάθειες των Κόκκινων να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2005, αλλ΄απαρ’ όλο που ο Χιλιανός ήταν διεθνής, δεν μπόρεσε να πάρει άδεια εργασίας κι έτσι οι Reds τα βρήκαν σε όλα με την Albacete, τον Οκτώβριο του 2005, με την μετακίνηση του González, να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι (2006).

Στην 1η του εμφάνιση με την famous Red shirt, θα περνούσε ως αλλαγή στην θέση του Steven Gerrard και θα σημείωνε το νικητήριο γκολ απέναντι στην Maccabi Haifa, δίνοντας την πολυπόθητη πρόκριση στους Κόκκινους, για τους Ομίλους του Champions League 2006/07.
Στην μία και μοναδική του χρονιά με την Κόκκινη φανέλα, στάθηκε πολύ άτυχος με τους τραυματισμούς, πρόλαβε όμως να συμπληρώσει 36 εμφανίσεις με τους Reds σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 3 γκολ. Ήταν στον πάγκο της Ομάδας στον τελικό Champions League στην Αθήνα, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί.

Το καλοκαίρι του 2007 θα αποχωρίσει από την Liverpool, με προορισμό την Ισπανία και την Real Betis.

Απολαύστε στο παρακάτω video τον Mark González σε δράση με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 10/7/1984 Γεννιέται ο Mark González
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com