Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πήγε διακοπές στη Μαγίορκα και κατέληξε σε δείπνο με τον Fabinho!

Πήγε διακοπές στη Μαγίορκα και κατέληξε σε δείπνο με τον Fabinho!

Αξέχαστες θα μείνουν οι φετινές διακοπές στη Μαγιόρκα για έναν φίλο της Liverpool από το Γιβραλτάρ, αφού τις περνάει παρέα με τον Fabinho!

Ο Ryan Brenden είναι υπάλληλος στο τελωνείο της ακριτικής χώρας και βρέθηκε για λίγες μέρες στο νησί της Ισπανίας για διακοπές με τη σύντροφό του.

Ο Ryan, ο οποίος είναι φίλαθλος της Liverpool, δεν πίστευε τη τύχη του όταν στη παραλία συνάντησε τον αμυντικό χαφ των  Reds, Fabinho!

Γεμάτος χαρά πήγε προς το μέρος του Βραζιλιάνου χαφ, ο οποίος περνάει εκεί τις τελευταίες μέρες των διακοπών του με την γυναίκα του Rebeca, και του ζήτησε μια φωτογραφία.

«Ήμουν ξαπλωμένος και όταν σηκώθηκα για μπάνιο, παρατήρησα ότι ήταν στις ξαπλώστρες πίσω μου. Πήγα και τον ρώτησα αν δεν τον πείραζε να βγάλ μια φωτογραφία μαζί μου».

Ο Fab αποδέχθηκε μετά χαράς, όμως η επαφή τους δεν θα τελείωνε εκεί! Την επόμενη μέρα, ο Brenden είδε τον Fabinho έξω από το δωμάτιό του και τον ρώτησε αν θέλει αργότερα να παίξουν ποδόσφαιρο στη παραλία!

«Ρώτησα αν δεν τον πείραζε να παίξει λίγο μαζί μου αργότερα μέσα στην ημέρα και είπε όχι, καθόλου».

«Ήταν ένας υπέροχος τύπος, πολύ ταπεινός και εύκολος να μιλήσεις μαζί του. Παίξαμε ποδόσφαιρο μερικές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και μιλήσαμε για την ποδοσφαιρική του καριέρα και τη ζωή γενικότερα».

Ο τυχερός Red δημοσίευσε ένα βίντεο που απαθανατίζει τη στιγμή αυτή στο Instagram, λέγοντας «Μια απροσδόκητη μέρα! Σε ευχαριστώ Fabinho», με τον Βραζιλιάνο να ακολουθεί τον Ryan και να αναδημοσιεύει το στόρι, γράφοντας «Πολύ ποιότητα παικταρά!».

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Fabinho πρότεινε στον φίλο από το Γιβραλτάρ να βγουν το βράδυ τα δύο ζευγάρια για δείπνο, κάτι που φυσικά ο Ryan αποδέχθηκε!

Ο Fab προφανώς εντυπωσιάστηκε από τον Ryan, με τον φίλαθλο της Liverpool λογικά να κατατάσσει ψηλά αυτές τις διακοπές στη λίστα με τις προσωπικές του στιγμές!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com